TYCHY tor 4x ???

ToPic
Kontakt:

TYCHY tor 4x ???

Post autor: ToPic »

czy ktos wie cos czy ten tor sie wogole pojawi czy to tylko takie pier.olenie jest? podobno juz projekty sa, wszystko prezydentowi zlozone itd. ale nieiwem ile w tym prawdy :|
jak ktos cos wie to pisac!
Crazy_DH
Kontakt:

Post autor: Crazy_DH »

buhahahahahahahahhahahahahaha

hahahahaha nie moga hahahhahahaha.

niebedzie bo nasze tych to najbardziej zjebane miasto!!! *** dziubie w dupe!!
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
R@F@Ł
Kontakt:

Post autor: R@F@Ł »

niewiadomo tego do końca :/
projekt juz byl zalatwiony , wszystkie potrzebne do tego papiery ,juz miala byc budowa i miasto wyskoczylo ze trzeba jeszcze jakis dokument miec ktory podobno jest prawdopodobnie niedozdobycia:(

gdyby nie to to budowa miala sie juz zaczac w lipcu :/
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
http://www.skradzione-rowery.prv.pl/
Qube
Kontakt:

Post autor: Qube »

w krakowie nie ma to w tychach bedzie ,

zlewam z ciebie
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Kamol
Kontakt:

Post autor: Kamol »

Chodzi o to że jak przyjedzie dziecko na GtiX i sie rozjebie to krzyku na 3 województwa będzie i odszkodowania tylko =/ a zresztą jak można zrobić tor 4cross w mieście gdzie nie ma żadnego wzniesienia lepszego :P:P:P już lepiej jakiś dirt porządny, ale jeśli już, to pewnie tylko stoliki porobią =/
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

co do toru, to trzeba pytać Tomaszka (robi w extremie na "H").

żadnego dirtu porządnego!
Ma być tor, na dircie pośmiga połowa nas, a na torze całość. ew. niech dirt powstanie obok toru.

Swoją drogą Qube, nie wiem co ma być w tym śmiesznego, no chyba, że Kraków to takie zajebiste miasto i wogóle, że jak mają gdzies robić tor, to najpierw musi powstać u was.
Kamol
Kontakt:

jaca jak ty szyjesz ... napisz na czym jeździsz i ile, 3/4 ludzi których znam mają albo myślą nad singlem !! teraz mi powiedz że tor jest dla takich ludzi lepszy ku*** zresztą co to za radość ?? :P na hopkach co dzień idzie coś nowego zrobić, a na torze to co ? :P może ze stoperem będziesz stał i czasy sprawdzał :P zresztą lepiej aby powstał w krakowie, bo jak widze te nasze hopki i ludzi którym po prostu pali sie do ich naprawiania to na bełta sie zbiera =/ tam to może będą o to dbali i miejsc jest napewno więcej aby porządny tor zrobić a nie płasko i płasko ....
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

wiec tak ma byc tor 4x robiony pod mistrzostwa polski!i na takim torze posmigasz!!!i co n singlu skacza na dircie! w 4x tez smigają!!jak ma byc to niech bedzie!kamol jestes początkujacy w tym sporcie to wiesz siedz cicho!bo cos mi sie niewidzi zeby do krakowa mógł jexdzic poskakac na hopkach!!
Jaca
Kontakt:

Kamol, 3/4 ludzi, których TY znasz...

Mam norco z monsterem, jeżdżę przeszło 6 lat. Znam mnóstwo ludzi, którzy jeżdżą tyle czasu co ja, nikt nie idzie szlakami mody i nie myśli o singlu. dla nich hopy to tylko zabawka (w końcu dirt możesz sobie zrobić gdzie chcesz, jak się postarasz, nikt nie zauważy), a tor byłby świetnym sybstytutem dla ludzi, którzy mają już dość tego nudnego miasta, lub nie mają pieniędzy na wyjazd w góry.

tyle ode mnie, chcesz coś dodać?
R@F@Ł
Kontakt:

Jaca dobrze mówi

W Tychach mogłby powstac wkoncu ten tor bo mnie na wymioty zbiera jak widze ile ludzi w Tychach w streecie jeździ chyba 90% moze wiecej :/
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
Kamol
Kontakt:

Jacaok dobra są ludzie, ale ilu ? a zresztą co sie będe kłócił, i tak nic nie zrobią, a nawet jeśli to nie mam pojęcia gdzie bo żadnego dłuższego dziewiczego zjadu w tychach raczej nie ma =/
a co do ciebie R@F@Ł co masz do tego że 90% ludzi jeździ w streecie ? może mają wogóle nie jeździć ? albo złożyć zajebiste maszyny 4x i śmigać codziennie za 40zł do rybnika na tor ? widzisz street jest najtańszy, a śmigać moge: kiedy chce z kim chce i gdzie chce, i nie musze błagać w urzędzie o tor
Jaca
Kontakt:

no, byloby ze 20 osób. miejsce już zostało omówione, użyj opcji szukaj.

nikt cie nie zmusza żebyś błagał w urzędzie o tor, ale skoro tak, to czy chcesz błagać o dirt, skoro możesz sobie go jebnąć, gdzie ci się tylko podoba? ja osobiście nie widzę problemu, by pomachać łopatą choćby koło lasu. nikt tego nie zrówna z ziemią, a satysfakcja z hopek będzie. tor to jużnie taka prosta sprawa, bo trzeba co najmniej 200m skrawek ziemii, a z tym już ciężko u miasta...
ToPic
Kontakt:

Post autor: ToPic »

no pamietam ten temat ale to juz bylo z rok temu :|
mialem nadzieje ze cos sie ruszylo ale widze ze nic...
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

Miasto robi nas w chu.ja! Rok temu nyła gadka że należy coś wybudować bo bikerzy są zagrożeniem dla mieszkańców miasta skacza po schodach i wogóle. Jak mam już jechac na miasto to już mi się zygać chce. Jak ******** jeżdzę na murcki i w lesie szukam jakiś góerk i korzeni. Fajnie gdyby w nocy miało miejsce jakieś fałdowanie tyskie to byśmy góry mieli!
team www.CYKLOTUR.com
s-mario
Kontakt:

Post autor: s-mario »

niekiedy fajnie jest poczytac jak ludki pitola od rzeczy a nie maja pojecia co sie dzieje ale niekiedy to az zalosc bierze:(
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244743
R@F@Ł
Kontakt:

Kamolwiem ze street jest tańszy, ale jak sie pytam czy ktos chce budowac jakies hopy to nikomu sie niechce:/ bo oni mówiąze na hopach nieskaczą O_o i kurde jak ja mam jeździc w śród streetowców jak mnie street wogóle nieręci no i własnie przydałby sie ten tor
<o_O>
]---|---[
.._/\_..
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

1 wyjazd do rybnika kosztuje niecałe 20zł!!a tor sie przyda!mnie tez street niekreci!!zjebane to jest i juz! a taki tor to fajna sprawa!a zeby zrobic tor to niemusi byc góry wystarczy ze usypiesz dobrze tor!!w skierniewicach jest płasko a jaki tor maja!!
Baker
Kontakt:

Post autor: Baker »

Fajnie by było gdyby cokolwiek powstało ;) Ludzie by się nieprzypierdalali ;) i my mielibyśmy co robić ;)
;) ;) ;)
cYkLoP x_O
Kontakt:

Post autor: cYkLoP x_O »

Ja jestem za tym żeby było dla nas jakieś miejsce gdzie można poskakać. Ale gdzie niemają wstępu małe dzieci bo jak one sie tam dostaną to sie pozabijają. No i jeszcze żeby jeszcze tam rowerów niekradli :]
RST - Ruski Sprzęt Troglodytów
ODPOWIEDZ