enzo wczesniej mial nicka dasiek i tez go zmienil mam tyle postow ile mam jak ktos chce moze sobie je poczytac i ocenic jak chce w wiekszosci postow jade po enzo,nemero i innych idiotach z tego forum :D pawel(O_0) tez ma duzo postow i zawsze wypowiedzi jego sa z glowa , a ty enzo uwazaj w lesie bo jak CIe spotkam to rozdupce
ENZO JA BYM NA MIEJSCU SlaY ZAJEBAŁ CI BEYZBOLEM PRZEZ TEN MAŁY BIAŁY BRZYDKI I PUSTY ŁEB !! TAK NAPRAWDE TO TY MASZ PRZEJEBANE OD 60% BIKERÓW W TYM KRAJU WIEC LICZ SIE ZE SŁOWAMI!!
SLay.. wykazujesz sie jeszcze wiekszym ****** niz enzo.. jedziesz po nim mówisz jaki ty nie jestes wspaniały a robisz dokładnie to co on przed obozem - różnica jest taka ze on po obozie sie zamknął a ty jeszcze bardziej szczerzysz paszcze... :/
btw enzo wziął sobie obóz do serca i ostatnio nawet twardo tenował na dualu w krk.. ale do wymarzonej formy opisywanej w jego posatch jeszcze mu troszke brakuje ;)
dobra.. dajmy sobie juz spokój z dochodzeniami. koniec najeżdżania na enzo bo to juz smieszne nie jest, kolo dostał swoje i tyle. lepiej sobie powspominac jakeis jazdy z obozu a nie robic jakies przypały. Twój stary
Jak ktos bedzie w bielsko-bialej to niech skopie odemnie lekaza wsadzil mi reke w gips i powiedzial ze tylko skrecona a tutaj lekarz muwi mi ze mam zerwana torebkestawowa i prawdopodobnie po 3 tyg spowrotem wsadza mnie w gips POZDRower
hehe jazda byla jak skura szukal imbusa 3 i znalazl sie u mnie na stole :D ja tam nic niepamietam bo poprzedniego dnia ladnie sie najebalismy :D i do tej pory nie wiem kto go tam przytaszczyl :D jak sobie cos przypomnioe to napisze :D
haha no kremowka byla spoko!:] nic nie mowiac to ja mialem nia dostac... chmielu mnei zagadywal a sam nia dostal zreszta czacha to nagrywal!:] neich wzuci to na jakis serw i zapoda bo fajna akcja byla!!!
spoko bylo tez jak wrzucali do basenu!:] ENZO nawet nei stawial oporu!:] to tez czacha nagra; wiec to tez mozna by wrzycic;] mnie chcieli wrzucic ale spierdolilem kuba i tak mnei gonil przez pol osrodka ale nie dal mi rady:P:D
spoko bylo pozdro dla obozowiczow
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff