PILNE PYTANIE !!!

GunloK__
Kontakt:

PILNE PYTANIE !!!

Post autor: GunloK__ »

Jakis czas temu zaczalem podejrzewac swoja dziewczyne o zdrade. Skad sie dowiedzialem. No bo zachowywala sie typowo dla takich sytuacji. Gdy odbieralem telefon w domu, po drugiej stronie odkladano sluchawke. Miala czesto spotkania z kolezankami, niespodziewane wyjscia na kawe czy po ksiazke. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych sie spotyka", odpowiadala, ze sa to nowe przyjaciólki i ja ich nie znam.
Zazwyczaj czekam na taksówke, która ona wraca do domu, jednak ona wysiada kilkaset metrów wczesniej i reszte drogi idzie na nogach, tak ze nigdy nie widze jakim samochodem przyjezdza i z kim. Kiedys wzialem jej komórke, tylko aby zobaczyc która godzina. Wtedy ona po prostu dostala szalu i zakazala dotykac jej telefonu. Przez caly ten czas nie moglem sie zdecydowac, by porozmawiac z nia o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedzialbym sie prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy dziewczyna niespodziewanie gdzies wyszla. Ja sie zainteresowalem, ze cos nie tak. Wyszedlem na zewnatrz. Postanowilem schowac sie za naszym samochodem, skad byl doskonaly widok na cala ulice, co pozwoliloby mi zobaczyc, do jakiego samochodu wsiadzie. Kucnalem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauwazylem, ze tarcze hamulcowe przy przednich kolach maja jakies brunatne plamy, podobne do rdzy.
Prosze mi odpowiedziec, czy ja moge jezdzic z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyc? Jezeli natomiast trzeba ja wymienic, to czy mozna zamontowac tanszy zamiennik, a nie oryginalne, a jezeli tak, to które najlepiej?
Kontakt:

Post autor: jasiek »

hehe
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

hehehehehe....
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

stare ale jare
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

myslalem ze na koncu jej wyjebiesz za tą zdrade :p
jadzie !!
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Gruuube :D
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Brembo sobie kup wentylowane z ceramiką...

Stareee ;P
Baker
Kontakt:

Post autor: Baker »

a ja myślałem ze napiszesz ze te brunatne plamy to był efekt "cioty" u twojej dziewczyny ;D a tu tak się zawiodłem ;P hehe ;D faktycznie ;D dobre , dobre ;D pzdr ;]
;) ;) ;)
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

GunloK__ niema rady na do .. pozostawisz auto na pare dni bez jazdy ( a wiadomo bez jazdy to i bez hamowania ) to tarcze lekko pordzewieją , to normalka ..
wes auto i zahamuj to tego niebedzie :)
F*CK MTB ..
Gryzon
Kontakt:

Post autor: Gryzon »

GunloK__ tarcze beda dzialac, dotra sie i rdza zniknie;) hehe dobre to bylo, juz fajnie sie zapowiadalo;DD
http://www.chaser.nazwa.pl/galeria - wejdz i dodaj swoje zdjecie :)
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

no to było niezłe
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
MaG
Kontakt:

Post autor: MaG »

bogato
Ride the lightning
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

GRIMEC'E SYSTEM 17 SOBIE KUP!!!!!!!!<lol2>
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Eh, ale chamskie :D

Wszyscy czekaja na final ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Wrona
Kontakt:

Post autor: Wrona »

Fajne ;)
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

łohohohehehe hamskie mega hamskie bo sie przejalem tym problemem ...(sam jestem bardzo o moja zazdrosny) a tu mi w tarczami wyskakuje ..hehe.. kup ceramiczne badz karbonowe...brembo,nissin itp :P
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

dawaj final chlopie . ten osad to normalka jak fura stoi . a moze cos dalej ja natworze bez urazy :P

gdy tak kucales i patrzyles na ten osad na tarczach hamulcowych uslyszales ryk silnika. wydal sie znajomy tak tak V10 5,0 litrow 507 koni ... no wlasnie zajechalo BMW M5 . twoja dziewczyna wslizgnela sie niepostrzezenie do wnetrza i kierowca ktorego twarz pozostawala w ciemnych czelusciach ulicznego zmroku , zalaczyl magiczny guzik co spowodowalo dostarczenie pelnej mocy piecusetsiedmu koni mechanicznych skupionych pod pedalem gazu i zakrecil porzadnego baczka pod twoja brama budzac sasiadow . ty czympredzej nie czekajac az opadnie dym ze zjaranych kapci bEmKi wskoczyles do swojego malczana V12 z silnikiem na przyczepce kempingowej i z taka sama gracja krecac 180 z jazdy do tylu ruszyles w poscig za bmw m5 .... cdn
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

na poczatku sie wkrecilem:) a tu nagle wypal o tarczach <hahaha>
r ozjebalo mnie :DDDDD
maverick-g tez niezle, dawaj ciag dalszy^^

ale sie rozbawilem heh
emtecc
Kontakt:

Post autor: emtecc »

ahahahaha zajebiste
ride 4 fun i juz ***!