POMOCY ! ! ! Jak to jest z Pociagami ?

CesasH21
Kontakt:

POMOCY ! ! ! Jak to jest z Pociagami ?

Post autor: CesasH21 »

Witam !
Problemik mały mam , a zarazem pytanko ... na ktore wy zapewne znacie odpowiedz ... Jedziemy z kumplami do Zakopanego .... i chcemy wziesc rowery jest nas 4 wiec i rowery sa 4 ... Jak to jest jak by sie chcialo jechac pociagiem ? jest jakis osobny wagon ? albo cuś ? Jak najbezpieczniej je tam przewiesc ?

Pozdrawiam i dzieki za pomoc !
:] Bike4EvEr !
dudas20
Kontakt:

Post autor: dudas20 »

JEST WAGON BAGAZOWY I TAM SE Z ROWERKAMI SIADZIECIE TO W OSOBOWYM POCIAGU A JAK SE EKSPRESEM POJEDZIESZ TO DO DWOCH PRZEDZIALOW PO DWA ROWERY I WY DO TRZECIEGO. ROWERY CALY CZAS NA OKU NO I MAJA WYGODNIE BO NA KANAPACH LEZA :) LOL

PS. JA WOLE W OSOBOWCE BO MASZ SWOJ WAGON I SIEDZISZ SE TAM Z ROWERAMI ALE T OZALEZY Z JAK DALEKA SIE JEDZIE. NIE POLECAM OSOBOWKI JAK JEDZIESZ Z WAWY :))) BO 2 DNI POJEDZIESZ.ZARTUJE.
SPRAWDZ SE NA WWW.PKP.PL DAJ NA ROZKLAD I POSZUKAJ TYLKO PRZY WYSZUKIWANIU NIE ZAZNACZAJ OPCJI ROWER BO WTEDY BZIKA DOSTAJE SZUKANIE A ROWER I TAK WLADUJESZ DO KAZDEGO POCIAGU

POZDRO
bigo
Kontakt:

Post autor: bigo »

Ahh skm - ki w troj miescie to totalna zenada gdy wchodzimy na koniec wagonu to sie czepiaja ze z pzodu jest na owery przedzial jak wsiadamy z przodu to sie czepiaja ze z tylu jest. Totalna dezorganizacja.
Sklep Rowerowy Biketopia - http://biketopia.pl
HaRnAś
Kontakt:

Post autor: HaRnAś »

pakujesz sie do pociągu osobowego i w kazdym takim pociągu jest jeden (ostatni) wagon gdzie mozesz na luzie trzymac rowerek w czasie podrózy...bywają tez pociagi ze specjalnymi przedziałami dla rowerów i tam masz stojaki itp. ale to rzadkosc...jak cos to za przewóz roweru płacisz 4,50 zł takze loozik...!!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/796096/
Kamol
Kontakt:

Post autor: Kamol »

dudas20 pisze: TO DO DWOCH PRZEDZIALOW PO DWA ROWERY I WY DO TRZECIEGO. ROWERY CALY CZAS NA OKU NO I MAJA WYGODNIE BO NA KANAPACH LEZA :) LOL

POZDRO
jak jechałem na obóz rowerowy (xc) to do jednego przedziału około 16 rowerów wchodziło <lol2>
zegarek
Kontakt:

Post autor: zegarek »

ja miałem na odwrót jechałem bez roweru do zwadonia i nie było miejsca dla mnie. musiałem jechać z rowerami. tzn siedzieć na podłodze międy nimi. nie za wygodnie ale rowery miały lepiej odemnie
Grabek
Kontakt:

Post autor: Grabek »

CZeba było na rowerze siedzieć :)
NS_FAN
Zablokowany