DESTROYER vs BITCH
Ja naprawde nie sram kasa ten junior kosztował mnie tyle co duro :] dlatego nie sugerować sie ile mam kasy tylko co bardziej sie opłaca kupićForgeh pisze:Hmmm, ludzie nie docieniaja destroyera, ale jednak gdybym dysponowal taka kasa ze stac by mnie bylo na Juniora to nawet bym sie nie zastanawial i bral bitcha, bo jednak ta cena cos swiadczy, no i to ze udzielaja gwary nawet gdy sie uzywa 2 polki ;). Ale jak nie masz kasiury to mozesz destroyera spokojnie brac, to dobra rama :P
Durf co ty dajesz ze 2 półke do Ds 2 ?? To nie jest mocna rama . Jak dla mnie to jest coś typu Pointa tyle ze dla cr-mo.(sory dla uzytkowników Pointów i Destroyerów)
Bitch jest duzo mocniejszy.NS to wyzsza polka w cr-mo od Destroyera. Kumplowi pękł destroyer i wymienia go na Bitcha bo jest pewniejszy. Na bank warto dopłacic do niego bo tu masz bankowo dobry stop i wogole ramka dobrze i fachowo zrobiona.
Bitch jest duzo mocniejszy.NS to wyzsza polka w cr-mo od Destroyera. Kumplowi pękł destroyer i wymienia go na Bitcha bo jest pewniejszy. Na bank warto dopłacic do niego bo tu masz bankowo dobry stop i wogole ramka dobrze i fachowo zrobiona.
wy jesteście jednak sprytni, chłopak pisze że junior 110mm skoku a wy mu gadacie aby kupował rame 3 razy droższą bo jest lepsza i ma gware na 2 półke (zajebista dwópółka całe kurwa 110 skoku) kurwa takim torem myslenia to najlepiej mu doradźcie letoy'a bo jest zajebisty i nie do zajebania, śmieszni jesteście, pisze gościu że nie jeździ najlepiej.... kapuje gdyby to był junior 170 ale 110 ?? zresztą co z tego że ns dłużej posłuży skoro za jednego ns'a ma 9 lat destroyera którego i tak pewnie nie połamie (bez obrazy, tez nie sądze abym połamał mojego) <lol> .... a tak btw święta prawda ze na destroyery są 3 LATA GWARY i to gwary takiej że jak przyjdziesz z odjebaną główką to nie powiedzą "przykro nam musielibyśmy tej główki nie przyspawać aby uznać ci gwarancje a tak to jest wina użytkownika"
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
aha pytaliście sie o różnice jeszcze (sorry za nabijanie postów) to tak:
destroyer:
plusy:
niska cena
mniejsza waga
wytrzymałość
STAL
minusy:
piękne ręczne wykonanie :P
wiele błędów przy projektowaniu np. nie wchodzący adapter hayesa 8" (musiałem piłować)
nie wiadomo jaka to STAL <lol>
cienka sztyca
ciasne miski (no troche przegięli ...)
NS:
plusy:
NS !!
piękne wykonanie
jakość
jedna rama oddana na gwarancje w europe
fajne patenty przy napinaczu tylnego koła
przesuwane pivoty które są od dołu
no i tak można jeszcze wymieniać i wymieniać
minusy:
Cena (1000zł za niezniszczalną rame to i tak mało !"
waga, ważą ponad 3,3kg
no te patenty tylnego koła kosztują dodatkową kaske ;]
destroyer:
plusy:
niska cena
mniejsza waga
wytrzymałość
STAL
minusy:
piękne ręczne wykonanie :P
wiele błędów przy projektowaniu np. nie wchodzący adapter hayesa 8" (musiałem piłować)
nie wiadomo jaka to STAL <lol>
cienka sztyca
ciasne miski (no troche przegięli ...)
NS:
plusy:
NS !!
piękne wykonanie
jakość
jedna rama oddana na gwarancje w europe
fajne patenty przy napinaczu tylnego koła
przesuwane pivoty które są od dołu
no i tak można jeszcze wymieniać i wymieniać
minusy:
Cena (1000zł za niezniszczalną rame to i tak mało !"
waga, ważą ponad 3,3kg
no te patenty tylnego koła kosztują dodatkową kaske ;]
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ja mam bitcha, i sadze ze to klasa wyzej niz destroyer, ktory idealna rama nie jest. malo ich nie peklo, a ns dopiero jeden i to i tak pogloski. rama to podstawa, inwestuj w nsa a nie pozalujesz
ktos pisal o pivotach - pamietajcie ze bitch bez piwotow jest (przynajmniej 2005 :P)
ktos pisal o pivotach - pamietajcie ze bitch bez piwotow jest (przynajmniej 2005 :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: