dartmoor vs dragstar
dartmoor vs dragstar
którą rame wybrać dartmoor czy dragstar osobiście uważam że dartmoor jest lepszy ale dużo ludzi mówi że jest odwrotnie
ja tez mam dartmora i bardzo fajna ramke dobre geo itd. :) mam dejota 150mm i zawaliscie sie pomyka :) jutro powinienem miec fotki :) ale drag powinien pomimo tego wiecej wytrzymac bo ma dolna rure 6katna co zwieksza wytrzymalosc ale jesli wolisz krutki ramy to biez dartmora tak jak ja i Kumik :)
http://www.ebike.pl/
Ehhhhhhh,odwiecznie spory,point,dragstar czy tam dartmoor i jeszcze wiecej innych ram,i powstaje pytanie co lepsze,osobiscie uwazam,ze leaderfox draggstar jest nie do przebicia:
1.cena
2.wytrzymalosc
3. juz ok 7-8 seri tych ramek
4.rozwalilo sie ich kilka tzn popekalo
Jest to rama z najdluzszym stazem na polskim rynku i naprawde warto ja wybrac bo jest to najlepszy wybor w przedziale cenowym do 500zł i to bezapelacyjnie.pozdro600
1.cena
2.wytrzymalosc
3. juz ok 7-8 seri tych ramek
4.rozwalilo sie ich kilka tzn popekalo
Jest to rama z najdluzszym stazem na polskim rynku i naprawde warto ja wybrac bo jest to najlepszy wybor w przedziale cenowym do 500zł i to bezapelacyjnie.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: