Pitbull--krzywy tylny trójkąt??
Pitbull--krzywy tylny trójkąt??
Witam wszystkich
Mam pewiem problem.Wczoraj kupiłem rame pitbull...przy wkładaniu tylnego koła zauważyłem, że w górnej cżeści trójkąta opona jest bliżej prawej strony. Myślałem że koło może jest przeciągnięte na jedną strone, ale zdziwiłem sie jak sie okazało że opona na dole tylnego trójkąta jest idealnie symetrycznie między rurkami( tzn w tym wycięciu)Mam nadzieje że rozumiecie o co mi chdzi pomimo że troche jest to koślawo napisane...
Czy to jest podstawa do przypuszczenia że tylny trókąt jest krzywy??bo moim zdaniem gdyby koło było przeciągnięte to i na górze i na dole byloby bliżej prawej czy też lewej strony!(koło było równo wpięte w hakach kilka razy zresztą)
miał może ktoś z Was taki przypadek??Co o tym sądzicie
Mam pewiem problem.Wczoraj kupiłem rame pitbull...przy wkładaniu tylnego koła zauważyłem, że w górnej cżeści trójkąta opona jest bliżej prawej strony. Myślałem że koło może jest przeciągnięte na jedną strone, ale zdziwiłem sie jak sie okazało że opona na dole tylnego trójkąta jest idealnie symetrycznie między rurkami( tzn w tym wycięciu)Mam nadzieje że rozumiecie o co mi chdzi pomimo że troche jest to koślawo napisane...
Czy to jest podstawa do przypuszczenia że tylny trókąt jest krzywy??bo moim zdaniem gdyby koło było przeciągnięte to i na górze i na dole byloby bliżej prawej czy też lewej strony!(koło było równo wpięte w hakach kilka razy zresztą)
miał może ktoś z Was taki przypadek??Co o tym sądzicie
-
- Kontakt:
Nie jestes sam... Ja mam to samo... Smieszne jest to ze moja rama jest duzo drozsza od Twojej... Zauwazylem do dosc pozno... Jak budowalem rower to nowiutka rama stala sobie na stole cieszac oczy i sie tego nie dopatrzylem... Dopiero jakis czas temu wsadzilem opony 2,5 i zauwazylem ze z jednej strony niemal ociera a z drugiej jakis centymetr luzu... Moze ciut wiecej. Mimo ze gwarancja wciaz jest wazna to nie bede jej odsylal bo tylko szkoda czasu. Wzielem sobie taki maly rotacyjny grinderek i zjechalem odrobine hak przezutki (wykoncypowalem ze to ta strone trzeba przeszlifowac). Teraz kolko lezy ladnie niemal na samym srodku..
Ale jak masz gwarancje wciaz wazna i nie musisz wysylac ramy do julesej jak ja to sprobuj wymienic...
Ale jak masz gwarancje wciaz wazna i nie musisz wysylac ramy do julesej jak ja to sprobuj wymienic...
Pozdrawiam
M
M