Sztywny(Trek vs. DaBomb)
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Sztywny(Trek vs. DaBomb)
Witam.
Mam dylemat, otóż zniszczyłem swój stary amorek i chce kupić sobie sztywny widelec. I się zastanawiam który jest lepszejszy...Trek Full Cromoly czy DaBomb Jump Fork. Słyszałem że Trek jest troche wyższy od DaBomba ale nie wiem czy to prawda. Który mi radzicie wybrać? Mają one jakieś wady? Ile dokładnie mają centymetrów od osi do dolnej miski sterów? Czym się różnią? Z górki dzięki za podpowiedź i pozdrawiam...
PS. Jak by ktoś miał do sprzedania to piszcie na gg.5947167.
Mam dylemat, otóż zniszczyłem swój stary amorek i chce kupić sobie sztywny widelec. I się zastanawiam który jest lepszejszy...Trek Full Cromoly czy DaBomb Jump Fork. Słyszałem że Trek jest troche wyższy od DaBomba ale nie wiem czy to prawda. Który mi radzicie wybrać? Mają one jakieś wady? Ile dokładnie mają centymetrów od osi do dolnej miski sterów? Czym się różnią? Z górki dzięki za podpowiedź i pozdrawiam...
PS. Jak by ktoś miał do sprzedania to piszcie na gg.5947167.
www.dirt71.prv.pl
trek jest wporzo ale się gnie, jednego mam już rozjebanego, i jest ciężki. I tak rok wytrzymał, zajebista sprawa do nauki.
Teraz chyba na dniach kupię da bomba ze wzgl na to że jest ze 2 cm wyższy, lepiej chyba wyższego do streetlegala.
może NS wypuści w końcu jakieś porządne widły?
Teraz chyba na dniach kupię da bomba ze wzgl na to że jest ze 2 cm wyższy, lepiej chyba wyższego do streetlegala.
może NS wypuści w końcu jakieś porządne widły?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
bartecMożesz mi przesłać zdjęcie tego cmp? bardzo bym prosił bo pierwsze o tym słysze i nie mam pojęcie jak to wygląda.... hophopowiec@o2.pl Z góry dzieki i pozdrowienia...
www.dirt71.prv.pl
bartec chodzi o tego CMP dostepnego w extreme-shop.com.pl ?
Jesli tak to moglbys cos o nim napisac, no i wyslac mi fotki na forgeh@tlen.pl :P
Jesli tak to moglbys cos o nim napisac, no i wyslac mi fotki na forgeh@tlen.pl :P
destroyer to niewarte uwagi gowno :)
mialem dabomba potem treka. dabomb wyzszy, lzejszy, cienszy i jakis taki... wydaje sie bardziej cherlawy ale jak wiadomo pozory moga mylic :P trek to potega. a zegniesz kazdy jak przyjebiesz przodem na plaskie z metrow dwoch, albo w sciane, albo w cegle, albo cokolwiek ;]
mialem dabomba potem treka. dabomb wyzszy, lzejszy, cienszy i jakis taki... wydaje sie bardziej cherlawy ale jak wiadomo pozory moga mylic :P trek to potega. a zegniesz kazdy jak przyjebiesz przodem na plaskie z metrow dwoch, albo w sciane, albo w cegle, albo cokolwiek ;]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Cszyvy i to nie każdy :D ja wczoraj coś podobnego na hopie miałem jak lądowanie przeleciałem i dziobaka na plaskie wywaliłem. a widły nie tknięte :). tylko inna sprawa jak wyrzuciłem rower w locie na hopie, to sie z lekka wygjęły :/. a te widły to Kona Jump Fork. ale osobiście nie polecam, bo z lekka za niskie (musze mieć ramię korby uniesione do góry przy robieniu barspina).
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze