Pękająca KOna ;(
-
- Kontakt:
Pękająca KOna ;(
SIemka miał ktoś juz ten przypadek ze pękła mu kona Scrap , SHred , Stuff na główce jestem ciekaw czy to wymieniają na gwarancji a i dziwi mnie to jeszcze ze mam amorek 100 jedno pułkowy . Napiszcie co sądzicie czy wymienia czy nie bo narazie nie chce isc do sklepu bo gdy wezmą mi rower to dostane go za 2 miesiace i jeszcze powiedzą mi ze niestety nie wyminili mi jej bo to moja wina . Aha i mojemu kumplowi też pęka w tym samym miejscu w z dołu główki
MuRCKI Bikers :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=676508
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=676508
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja mam Stuffa i sie swietnie spisuje, ale dziwi ,mnie to ze pekla Ci Kona :/ nie powinna znajomy ma kone scrap 2004 jezdzi na niej juz dlugo i byl 4 razy na zawodach dh i nie ma nawet mowy o peknieciu takiej ramy !! a w twoim przypadku to nie wiem co jest moze cos zle bylo od poczatku :>?
Kupie pompke do amora !!
gg: 2568599
gg: 2568599
mam kone stuff 2005.. nie mam żadnych problemów, a ona nie ma ze mną lekkiego życia, skoki z prawie 2m na beton zdarzają się nieżadko, niedoloty, na chopach i schodach żadziej ale również.. zdążyłem już nagiąć w ten sposób lekko obręcz (wymieniona z orginalnej - SR ditch witch która pewnie by wtedy poległa:]) dość twardą bo Sun Rims S-type na schodach i przy okazji dętka poszła:]:]:] a rama pomimo dopąpowanego na dużą twardość Drop-off'a nadal się nie uśmiecha, tylni trójkąt też ma się dobrze...
jednak jeśli by mi się zdażyło że rama pójdzie się j**ać to od razu bym leciał z mordą do sklepu.. że to zagraża mojemu bezpieczeństwu itd. a jakby nie wymienili to mało jest różnych instytucji do których mozna się odwołać????
jednak jeśli by mi się zdażyło że rama pójdzie się j**ać to od razu bym leciał z mordą do sklepu.. że to zagraża mojemu bezpieczeństwu itd. a jakby nie wymienili to mało jest różnych instytucji do których mozna się odwołać????
S: NS Radiator, NS Bad Mama, NS Roller 9mm, Hayes Nine (części), Kaseta Alivio