wymiana przez allegro :|
-
- Kontakt:
wymiana przez allegro :|
hejka , witam systkich barco serdecnie :p
mam prośbe , bo znalazłem na allegro rower który mnie interesuje , i koleś mówił ze mozliwa jest wymiana na mój stary z tym ze za dopłatą , i sek w tym ze jak to zrobić przez allegro , zeby było bezpiecznie , zeby koles mnie nie wyhoojał , ze ja mu wysle rowra a on mi nie :/ jak to zrobić ?? pomocy :P
mam prośbe , bo znalazłem na allegro rower który mnie interesuje , i koleś mówił ze mozliwa jest wymiana na mój stary z tym ze za dopłatą , i sek w tym ze jak to zrobić przez allegro , zeby było bezpiecznie , zeby koles mnie nie wyhoojał , ze ja mu wysle rowra a on mi nie :/ jak to zrobić ?? pomocy :P
Zenkowi gratulujemy przyjaciół :*
http://www.pinkbike.com/photo/744757/
http://www.pinkbike.com/photo/744757/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
teoria teoria :)mlody_dh pisze:ja widze wyjście - już tak robiłem - po prostu licytujesz ten jego rower - nie ważne w czy płacisz rowerem czy kasą - kupiłeś i już , koles nie moze cie wychujac bo to przez allegro i juz
a prawda jest taka ze nie raz ludzie z tysiacem pozytywow sprzedawali 70 monitorow w atrakcyjnych cenach :)
po tygodniu - uciekali gdzies z 70tysiacami zlociszy a konto bylo zarejestrowane na jakiegos zioma ktory nic nie wie albo na lewy dowod :)
dlatego nie powinno sie pozwalac na rozne sztuczki typu - wiesz wysle ci z innego adresu czy wplac mi na inne konto i takie tam
chociaz i tak ...trudno wylapac kto jest oszustem a kto nie
ale co zrobic :) wlasnie zamowilem aparaty foto za 1300zl (dla kumpli) i zobaczymy co z tego wyjdzie ;]
Sprzedalem Norco Shore ,zostala 'tylko' crossowka :)
-
- Kontakt:
A ja uwazam ze jesli juz sie piszesz na takie cos to w miare kolesiowi ufasz...
Po prostu to wyslij , on niech rowniez tak uczyni. Pokazcie sobie bardzo dokladne foty, szczerze powiedzcie co z rowerkami nie jest do konca ok, przemyslcie zamiane i tyle.
Nie warto dokladac do transportu tego.
Ja sobie nie wyobrazam akcji ze zaplacilem za cos a nie dostalem tego za co zaplacilem ( a kumple mi opowiadaja mase takich historii ;/ ), narobilem juz mase transakcji i nigdy nie mialem problemow.
Po prostu to wyslij , on niech rowniez tak uczyni. Pokazcie sobie bardzo dokladne foty, szczerze powiedzcie co z rowerkami nie jest do konca ok, przemyslcie zamiane i tyle.
Nie warto dokladac do transportu tego.
Ja sobie nie wyobrazam akcji ze zaplacilem za cos a nie dostalem tego za co zaplacilem ( a kumple mi opowiadaja mase takich historii ;/ ), narobilem juz mase transakcji i nigdy nie mialem problemow.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MaxDamageDA nie mozna sie z Tobą nie zgodzic :) w końcu pomogłes mi kiedys kupic rame za granicą, wysłąłem 1800 zł w ciemno kolesiowi na konto do niemiec. I rame przysłał i była taka jak w opisie, a nawet dostałem gratisa w postacie 2 kół. :)
Sęk w podejściu do sprawy. U nas w polsce kazdy mysli (prawie kazdy) jak kogos wychujac, a juz napewno kazdy! ze ktos go moze wychujac. Poprostu musisz zaufac takiemu klientowi i tyle. To ze w polsce nie mozna tak jak w niemczech zostawic na ulicy otwartego samochodu to tylko i wyłacznie nasza wina i bynajmniej nie jest to wpływ monsunów gdzies tam w azji. To my myślimy jak stereotypowi "polacy".
Poprostu płacisz chłopowi rower i po sprawie. Zadna różnica czy robisz przelew czy przekaz na konto czy wysyłasz paczke.
Sęk w podejściu do sprawy. U nas w polsce kazdy mysli (prawie kazdy) jak kogos wychujac, a juz napewno kazdy! ze ktos go moze wychujac. Poprostu musisz zaufac takiemu klientowi i tyle. To ze w polsce nie mozna tak jak w niemczech zostawic na ulicy otwartego samochodu to tylko i wyłacznie nasza wina i bynajmniej nie jest to wpływ monsunów gdzies tam w azji. To my myślimy jak stereotypowi "polacy".
Poprostu płacisz chłopowi rower i po sprawie. Zadna różnica czy robisz przelew czy przekaz na konto czy wysyłasz paczke.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: