skrzypienie w korbach?/suporcie? .
skrzypienie w korbach?/suporcie? .
Siema.
Co to może być ? jak naciskam bardziej na pedały to mi coś skrzypi gdzies w okolicach suportu... Suport mam wielowpust XT i jest jak nowy... ma ze 3 miechy... myśle że niepowinien on skrzypić... korby DEORE ... ?? co to może być ? dawałem do warsztatu i nie za bardzo mi to zrobili - fakt mniej skrzypi ale jednak... nadal słychać... pedały były smarowane więc raczej nie one skrzypią. Korby są dobrze dokręcone i skrzypi :(( Może ktoś miał podobnie i rozgryzł problem... ?
Z góry dzięki za pomoc...
Co to może być ? jak naciskam bardziej na pedały to mi coś skrzypi gdzies w okolicach suportu... Suport mam wielowpust XT i jest jak nowy... ma ze 3 miechy... myśle że niepowinien on skrzypić... korby DEORE ... ?? co to może być ? dawałem do warsztatu i nie za bardzo mi to zrobili - fakt mniej skrzypi ale jednak... nadal słychać... pedały były smarowane więc raczej nie one skrzypią. Korby są dobrze dokręcone i skrzypi :(( Może ktoś miał podobnie i rozgryzł problem... ?
Z góry dzięki za pomoc...
:/ to niedobrz ale ja bym Ci radził ze w nie zaopatrzyc . Strasznie kozystna sytuacja jest jak masz wszsytkie narzedzia do swojego roweru wiem ze to kosztuje ale poxniej nie ma zadnych problmeów. Moze jakis kumpel ma ? albo moze w sklepie Ci pozycza ? moze masz kase zeby kupić ?
http://www.pinkbike.com/photo/6739274/
-
- Kontakt:
oj nie prezsadzajcie juz z ta wasza bieda.
nie masz hajsu na sciagacz do korb i jednego duzego imbusa :P... bo klucz francuski to raczej kazdy w domu ma....
sciagnij korbe, zapackaj smarem jakims gestym ( np stare dobre łt-43 ) kwadracik/gniazdo isis uportu ( czy tam octalink, zalezy :P ), zapackaj takze korbe .i takie tluste papu dokrec mocno ale z WYCZUCIEM nakladajac sztyce na imbusa jako mega dluga dzwignie ;].. i wytrzyj nadmiar sosiku ktory wyplynie :D:D.. jesli nie masz pojechanych czesci
to nie ma bata zeby dalej skrzypialo.....
a wykrecac suportu moim zdaniem nie ma sensu.. jak zakrecony na amen
to nie ma prawa skrzypiec...poza tym, zawsze sie wkreca go na jakis smar... nigdy na surowo ;].
nie masz hajsu na sciagacz do korb i jednego duzego imbusa :P... bo klucz francuski to raczej kazdy w domu ma....
sciagnij korbe, zapackaj smarem jakims gestym ( np stare dobre łt-43 ) kwadracik/gniazdo isis uportu ( czy tam octalink, zalezy :P ), zapackaj takze korbe .i takie tluste papu dokrec mocno ale z WYCZUCIEM nakladajac sztyce na imbusa jako mega dluga dzwignie ;].. i wytrzyj nadmiar sosiku ktory wyplynie :D:D.. jesli nie masz pojechanych czesci
to nie ma bata zeby dalej skrzypialo.....
a wykrecac suportu moim zdaniem nie ma sensu.. jak zakrecony na amen
to nie ma prawa skrzypiec...poza tym, zawsze sie wkreca go na jakis smar... nigdy na surowo ;].
ten koleś pode mną to ***** :D:D
jak upilem ostatnio sciagacz do korb na isis i to cos do odkrecania suportu isis stracilem 60cl z przesylka super sprawa takie narzedzia. nie sa to jakies gowna poniewaz koles sam je robi podaje jego stronke www.nusiu.pl i teraz czaje sie na sszywacz do lancucha i jeszcze jakies duperelki super narzedzia :D polecam
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
-
- Kontakt: