jaka rama do dh do tak do 5000 zł nowa??
jaka rama do dh do tak do 5000 zł nowa??
jaką rame byście mi polecili do dh do 5000 zł prosze o komentarze od osub które znają ssię w tym temacie
-
- Kontakt:
wokie 85 zapewne 85 to to twój rocznik czyli człowieczku on zalicza się do tych bardzo felernych roczników a jeśli chodzi o to twoje starszenie to mam je w dupie dla mnie jestes człoweikie który do tej pory czyta pewni jeszce komiksy kaiko i kokosz i *** zansz się na rowerach a pewnia masz jakiś ******* rowerke na zajebiestym rst omega czy capa i szpanujesz ze **** umiesz no ale w sumie to jesteś zajbisty bo oglądasz pszczółke majie i facynujesz się podejściem do życa gucia to napeno twój idol szacunek za to dla ciebie jesteś najlepszy
mchammer jestes przechujem :D
dla mnie czlowiek ktory ma taka kase na rower powien wiedziec co jest dobre a co nie bo inaczej to dla mnie czlowieku nie jestes godny ramy za 5 kafli.
zeby nie bylo to nic nie umiem i jezdze na romecie :)
Pozdro dla zjechanych w tym topicu :P
dla mnie czlowiek ktory ma taka kase na rower powien wiedziec co jest dobre a co nie bo inaczej to dla mnie czlowieku nie jestes godny ramy za 5 kafli.
zeby nie bylo to nic nie umiem i jezdze na romecie :)
Pozdro dla zjechanych w tym topicu :P
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
mchammerza 5k masz taki wybor, ze powinienes sie zastanowic nad docelowa masa, systemem zawieszenia, rozmiarem, docelowa geo z reszta komponentow
odrzucic te ramki, ktore by nie spelnialy kryteriow
zastanowic sie nad dostepnoscia w polsce lub drogami sprowadzania
zapytac o opinie wobec tych modeli ktore zostaly
twoje zachowanie wskazalo innym uzytkownikom tego forum, ze nie masz zielonego pojecia o czym mowisz, stad reakcja
ponadto nazwales Maxa ****, co jest dyskwalifikujace, bo gosc wie co mowi, jest bardzo uprzejmy i swietnie sie z nim robi interesy
gdybym ja mial 5k na nowa rame do DH to zwrocilbym sie wlasnie do niego
a ty sobie przesrales..
BTW: czytajac twoje pozostale posty tez doszedlem do wniosku, ze nie wiesz o czym mowisz
odrzucic te ramki, ktore by nie spelnialy kryteriow
zastanowic sie nad dostepnoscia w polsce lub drogami sprowadzania
zapytac o opinie wobec tych modeli ktore zostaly
twoje zachowanie wskazalo innym uzytkownikom tego forum, ze nie masz zielonego pojecia o czym mowisz, stad reakcja
ponadto nazwales Maxa ****, co jest dyskwalifikujace, bo gosc wie co mowi, jest bardzo uprzejmy i swietnie sie z nim robi interesy
gdybym ja mial 5k na nowa rame do DH to zwrocilbym sie wlasnie do niego
a ty sobie przesrales..
BTW: czytajac twoje pozostale posty tez doszedlem do wniosku, ze nie wiesz o czym mowisz
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
-
- Kontakt: