JAKI SKLEP INTERNETOWY BYŚCIE MI POLECIL
ja polecam mkbike, znaja sie na rzeczy, od dawna u nich kupuje, a kiedys wlasnie mialem problem, czekalem na paczke 2 tygodnie, w mk mowia wyslali a ja dalej czekam, no i bym czekal h,,j wie ile, a paczka na poczcie lezala, wlasnie mialem powiedziec lec na poczte sprawdzic no ale jak paczka doszla, to .....
ja-moge dodac jakiego - NIE POLECAM.....EXTREME-SHOP ....JEDNO WIELKIE GOWNO....NAPISANE ZE PRZYJMUJA ZWROTY-LUB WYMIENIA NA TO SAMO LUB PODOBNEJ KLASY------KUPILEM KOLO MARCOCHI QR I DOUBLETRACK--PIASTA Z WEJSCIA MA LUZY,WIEC ODSYLAM I TAK CZEKAM JUZ DOKLADNIE OD 5 SIERPNIA...-PONOC JEST W SERWISIE,ALE O ZWROCIE KASY ANI WYMIANIE NIE CHCA NAWET ROZMAWIAC....OSZUSCI
-
- Kontakt:
www.rowerowy.com lub www.weez-bikes.pl To 2 sklepy ktore naprawde moge polecic, super kontakt, mozna sie dogadac co do ceny itp. Ogolnie ZAJEBISTE
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
gg:1732587
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
aha w sumie widze dużo kometaży tan temat trgo mkbike a jak sparwa z paczkami długo się czeka czy szbybko przyślą to co chce????
Coilerdh ale wiesz to zależy od polityki sklepu oni obrali ze nie dają upustów i dobrze nie robią hujni jak ebajowi chłopcy jak by żaden ze sklepów nie dawał upustów wiez o ile lepiej by się wszystkim żyło a nie samowolka
Coilerdh ale wiesz to zależy od polityki sklepu oni obrali ze nie dają upustów i dobrze nie robią hujni jak ebajowi chłopcy jak by żaden ze sklepów nie dawał upustów wiez o ile lepiej by się wszystkim żyło a nie samowolka
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=572322
cos jest nie tak z kolkiem?[]_ ([]) []_ pisze:odradzam netbike.pl moj kolega zamowil pisate vinZipa a dostal deora, albo w kole dali mu za krótkie szprychy tak ze gwint wystaje
kocham ludzi co nie maja pojecia o kolach a udaja skarbnice wiedzy, pewnie nie wiesz o tych szprychach nic,
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)