Pitbull--krzywy tylny trójkąt??

twister
Kontakt:

Pitbull--krzywy tylny trójkąt??

Post autor: twister »

Witam wszystkich
Mam pewiem problem.Wczoraj kupiłem rame pitbull...przy wkładaniu tylnego koła zauważyłem, że w górnej cżeści trójkąta opona jest bliżej prawej strony. Myślałem że koło może jest przeciągnięte na jedną strone, ale zdziwiłem sie jak sie okazało że opona na dole tylnego trójkąta jest idealnie symetrycznie między rurkami( tzn w tym wycięciu)Mam nadzieje że rozumiecie o co mi chdzi pomimo że troche jest to koślawo napisane...
Czy to jest podstawa do przypuszczenia że tylny trókąt jest krzywy??bo moim zdaniem gdyby koło było przeciągnięte to i na górze i na dole byloby bliżej prawej czy też lewej strony!(koło było równo wpięte w hakach kilka razy zresztą)
miał może ktoś z Was taki przypadek??Co o tym sądzicie
Prezes
Kontakt:

Post autor: Prezes »

idz odrazu z tym do sklepu i skałdaj reklamacje
gg 2566246

my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

A moze masz zcentropwane kolo? A moze masz krzywo zalozona opone. A moze rama jest krzywa :P Probuj i probuj, a jak sie okaze ze to cos nie tak z ramka, to gwarancja.
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
twister
Kontakt:

kolo jest nowiutkie:(
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

A gdzie rame kupiłeś? Idź z reklamacją. A jak kupiłeś prosto od duncona to nie powinno byc problemów z wymiana.
twister
Kontakt:

kupielem prosto od duncona,
Maciejunio
Kontakt:

Post autor: Maciejunio »

Nie jestes sam... Ja mam to samo... Smieszne jest to ze moja rama jest duzo drozsza od Twojej... Zauwazylem do dosc pozno... Jak budowalem rower to nowiutka rama stala sobie na stole cieszac oczy i sie tego nie dopatrzylem... Dopiero jakis czas temu wsadzilem opony 2,5 i zauwazylem ze z jednej strony niemal ociera a z drugiej jakis centymetr luzu... Moze ciut wiecej. Mimo ze gwarancja wciaz jest wazna to nie bede jej odsylal bo tylko szkoda czasu. Wzielem sobie taki maly rotacyjny grinderek i zjechalem odrobine hak przezutki (wykoncypowalem ze to ta strone trzeba przeszlifowac). Teraz kolko lezy ladnie niemal na samym srodku..
Ale jak masz gwarancje wciaz wazna i nie musisz wysylac ramy do julesej jak ja to sprobuj wymienic...
Pozdrawiam
M
HellboY_
Kontakt:

Post autor: HellboY_ »

e ja tez tak mialem w dragstarze ze na dole mialem idealnie na srodku a u gory krzywo :| teraz mam nowe kolo tez zcentrowane ale na poczatku bylo prosto
moze to nie rama tylko kolo zle skrecone
http://tiny.pl/h9dh - Mój rower
http://tiny.pl/slr - Moje aukcje
michal_rz
Kontakt:

Post autor: michal_rz »

mialem tak samo w dragstarze:) idz do duncona, powinni ja wymienic:)
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
Czarnuch
Kontakt:

Post autor: Czarnuch »

Wlasnie kolo, nie musi byc zcentrowane, co przeciagniete ja tez myslalem ze to trojkat aokozalo sie ze to kolo, bo sam centrowalem, ale Skowron naprawil:)
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

kurwa mam tak samo z dragiem :(
Musze iść i sie wykrzyczeć o wymiane.
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

noi **** kurwa mać nie wymienili mi ramy ! jak brałem koło moje i kumpla to było krzywo w ramie (tej mojej dragstar), a oni założyli i baaaaa nic złego - wszystko proste !! teraz czeka mnie długa i wkurzająca naprawa koła !
NIE MAM ROWERA OD PONAD 2 MIECHÓW - MOŻNA SIE NAPRAWDE ZAŁAMAĆ !!!! :(
ODPOWIEDZ