budowa ramy full
budowa ramy full
Witam jestem nowy na forum. Chciałem dowiedziec się czy ktoś ma moze doświadczenie z budową ramy.
Interesuje mnie to na jakiej ramie się wzorować, z czego budowac, i czy się to wogule opłaca.
( Kup slownik ) - M.
Interesuje mnie to na jakiej ramie się wzorować, z czego budowac, i czy się to wogule opłaca.
( Kup slownik ) - M.
-
- Kontakt:
Eh...
GG 2134324
Mozna by wymienic kilka stron czynnikow, ktore na to wszystko wplywaja, musisz zadac konkretniejsze pytania.
To na czym sie wzorujesz zalezy od twoich upodoban w kilku kierunkach ( waga, rozmiar, wyglad, skok, przelozenie )
Z czego budowac, zalezy ile masz pieniedzy, czy masz skad zalatwic material? Jaki planujesz zalozyc damper, jaki rodzaj konstrukcji zawieszenia ci najbardziej odpowiada pod wzgledem pracy? itd. etc. asd...
Oplaca sie
GG 2134324
Mozna by wymienic kilka stron czynnikow, ktore na to wszystko wplywaja, musisz zadac konkretniejsze pytania.
To na czym sie wzorujesz zalezy od twoich upodoban w kilku kierunkach ( waga, rozmiar, wyglad, skok, przelozenie )
Z czego budowac, zalezy ile masz pieniedzy, czy masz skad zalatwic material? Jaki planujesz zalozyc damper, jaki rodzaj konstrukcji zawieszenia ci najbardziej odpowiada pod wzgledem pracy? itd. etc. asd...
Oplaca sie
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... userid=409 ale wybacz, nie chce mi sie tlumaczyc, bo to nie tak o...
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
lookashek Wez człowieku idz w pizdu...
Co to kurwa za rama? Jaki damper TO JEST 5 TH ELEMENT :DDD
Rower waży kurwa tyle co 5 moich :D
RS BOXXER waży bardzo mało! A twój BOXXER WORLD SHIT waży jakieś 5 razy tyle :ppp
To nie jest kurwa rower...
Sorry, ale według mnie to nie rower,to jest kupa ciężkiego żelastwa!
SIMSON 5 TH ELEMENT
BOXXER WERSJA 2006 12 KG
POZZZZZDRO
Co to kurwa za rama? Jaki damper TO JEST 5 TH ELEMENT :DDD
Rower waży kurwa tyle co 5 moich :D
RS BOXXER waży bardzo mało! A twój BOXXER WORLD SHIT waży jakieś 5 razy tyle :ppp
To nie jest kurwa rower...
Sorry, ale według mnie to nie rower,to jest kupa ciężkiego żelastwa!
SIMSON 5 TH ELEMENT
BOXXER WERSJA 2006 12 KG
POZZZZZDRO
po 1 musisz mieć kogoś (lub sam) kto by ci to zaprojektował, i wykonał wszystkie obliczenia.
po 2 musisz skombinować zakład gdzie ci to zrobią. Skombinują elementy cnc, rury i zespawają porządnie.
rury najepiej dwuwarstwowe, zwierzchu twardy metal a po wewnętrznej stronie miękki (jak w karpielu disc vol. o ile sie niemyle :-P
po 3 musisz wyłożyć troche więcej kasy niż za seryjną produkcje, nikt nie zrobi ci tego za pół darmo.
wg. mnie to sie nieopłaca, tylko iluzja że może jak sam coś skręcisz to będzie taniej.
po 2 musisz skombinować zakład gdzie ci to zrobią. Skombinują elementy cnc, rury i zespawają porządnie.
rury najepiej dwuwarstwowe, zwierzchu twardy metal a po wewnętrznej stronie miękki (jak w karpielu disc vol. o ile sie niemyle :-P
po 3 musisz wyłożyć troche więcej kasy niż za seryjną produkcje, nikt nie zrobi ci tego za pół darmo.
wg. mnie to sie nieopłaca, tylko iluzja że może jak sam coś skręcisz to będzie taniej.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=588446 Bez komentarza... buheihihihahiii