A moze by tak nowy dzial.....
A moze by tak nowy dzial.....
Bo sobie pomyslalem, ze na ogolnych pogaduchach, w sprzecie zreszta rowniez, leci sporo fot i filmow, ktore potem gina, bo ciezko je znalezc i do nich wrocic, a szkoda, bo wiele z nich, to bardzo fajne rzeczy. Zreszta wszystkie one sa upchane po roznych stronkach i ftp-ach, ktore maja rozna predkosc transferu, czasem hasla, czasem zamieraja po jakims czasie. Czesc z nich sie wogole przegapia, bo linki sa w roznych topcach, czasem zupelnie niezwiazane z topiciem. Widzialem fora, gdzie jest dzial zwany galeria albo jakos tak. Na serwerek mozna zaladowac foty lub filmy (wlasny ftp). Oczywiscie moga to zrobic tylko zarejestrowani userzy. Z tego powstaje galeria podobna jak na pinku, a w postach podawane sa linki do zdjec i filmow juz zaladowanych na serwer. Wtedy sa dwie drogi dostepu do tych fot: przez linki w postach i przez galerie. Ulatwia to zycie i jest fajne, a sadzac po pinku to zapotrzebowanie na to jest spore. Przy okazji mielibysmy wlasnego, lepszego pinka i, co najwazniejsze, wiecej naszych swojskich fot, a nie michaelow jacksonow skadstam, co naprawde bywa malo interesujace....
byl juz kiedys taki idea ale nikom stwierdzil ze nie ma za bardzo miejsca na serverze. no w koncu by sie takie cos baardzo rozroslo i gdzie to trzymac?
moze jak ktos ma server na ktorym mzoe trzymac takie foty to niech na dhzonie poprostu link bedzie? tylko ktos sie musi tym zajac :)
na pocieszenie mamy foty tygodnia :P
moze jak ktos ma server na ktorym mzoe trzymac takie foty to niech na dhzonie poprostu link bedzie? tylko ktos sie musi tym zajac :)
na pocieszenie mamy foty tygodnia :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: