Pitbull 16 czy 18 będzoie lepszy
Pitbull 16 czy 18 będzoie lepszy
Mam dylemat ponieważ chce kupixc tą rame. Mam 187 wzrostu i nie wiem czy 16 nie bedzie za mala a jednoczesnie czy 18 nie jest zbyt duza. Chcilabym upraiwac na tym rowerku freeride. Prosze o wasze opinie i ich uzasadnienia. Z gory dzieki..............
HC to my:D:D:D
my gg 4220951
my gg 4220951
-
- Kontakt:
bierz 16 zdecydowanie
a co do ramek inur to czesto , np. xc , jak kupuje sie mala ramke a dluga sztyce to moze peknac mocowanie sztycy w ramie ze wzgledu na jakies tam przeciazenia , az tak czesto sie to nie zdarza ale lepiej rame dobrac rozmiar w miare rozsadnie dla siebie ;]
takze bierz 16 na luzie bedzie dobra zwlaszcza z juniorem
a co do ramek inur to czesto , np. xc , jak kupuje sie mala ramke a dluga sztyce to moze peknac mocowanie sztycy w ramie ze wzgledu na jakies tam przeciazenia , az tak czesto sie to nie zdarza ale lepiej rame dobrac rozmiar w miare rozsadnie dla siebie ;]
takze bierz 16 na luzie bedzie dobra zwlaszcza z juniorem
www.mm-foto.pl
nie bierz 16 , sam mam pitbulla 05 16 cali. mam ok 170 cm wzrostu i ramka jest zaduza:/ przez slowo zaduza rozumiemu tutaj ze jest dobra wymairowo , ale spokojnie mozesz wziasc 14. rower bedzie skretniejszy. Pitbull juz w sam sobie jest dlugi jak dla mnie.
jezdze na nim juz jakies 3 miechy i teraz zaluje ze nie wzielem 14
jezdze na nim juz jakies 3 miechy i teraz zaluje ze nie wzielem 14
a dopiero teraz przeczytalem ze chcesz wlozyc juniora. Zalezy do czego ci ten rower bedzie wsomie sluzyl:) na hoopki bralbym 14, ale do fr i ogolnie szerokopojetego funu, wzialbym 16 bo wiadomo ze wazny komfort. A jak tam wsadzisz juniora 170 mm to uczucie "dlugiego ogona' powinno zniknac wraz z zwiekszeniem kata glowki
w kazdym razie wybieraj miedzy 16 a 14
w kazdym razie wybieraj miedzy 16 a 14