Narty
Mi sie najlepiej jezdzi bo duzym puchu i skalach :) wlasnie, jake sa wasze osiagnieca w tych sportach? narty,deska. Bo ja sie w sumie moge pochwalic 360 i dropem z 6m skaly :D jezdze na nartach. No i troche grinduje, ale narazie tylko plaskie rury i kontowniki bez zakretow i nie pochyle
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
hmm, ja nie mam jakis specjalnych osiagniec w nartach- jezdze od 8 lat (o ile 2 tyg w roku mozna nazwac jezdzeniem)- preferuje carving i niezbyt strome stoki, na ktorych mozna jechac na krawedziach nie hamujac i rozpedzajac sie czasem do 70 :D Poza tym na nartach jezdze z ojcem- widzi jak jezdze i wie ze lubie czasem ostrzej ale nie przesadzam (do tej pory zadnych urazow po glebach), wiec chetniej sponosrowal mi bike'a, wiedzac ze ma mniej wiecej rowno pod sufitem :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jezdzilem od 7 roku zycia, okolo 2 lata temu przestalem na rzecz roweru calkowicie ( brak kasy )
Generalnie fajna zabawa, nigdy nie skakalem dalej niz kilka m, wiec glownie to byla po prostu jazda :)
Fajna sprawa, ale mimo to wole rower i dla mnie zima moglaby nie istniec, nie nawidze sniegu, ciapy, ciaglej odcieni szarosci na niebie i zmroku po 17...
Bleee i teraz pol roku takiej lipy :(
Generalnie fajna zabawa, nigdy nie skakalem dalej niz kilka m, wiec glownie to byla po prostu jazda :)
Fajna sprawa, ale mimo to wole rower i dla mnie zima moglaby nie istniec, nie nawidze sniegu, ciapy, ciaglej odcieni szarosci na niebie i zmroku po 17...
Bleee i teraz pol roku takiej lipy :(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
dokladnie ja mam tak samo uwielbiam puch gdzie nie ma patykarzy!!! czesto trafiaja sie takie warunki ale oczywscie najlepiej w lesie jak pisalem wyzej na odludziu:]elnariel pisze:Ja tam preferuje snowboard i jazda w puchu po lesie ... Mniam... Raz w Polsce trafiły mi sie takie warunki na Palenicy i mnie musieli siłą ze stoku ściągac.
teraz zmaeniam sprzet:] tzn mamuska mi kupi bo ma fiola na punkcie nart a ja na tym korzystam i mam deski:P
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
lukasx ja rowniez lubie jeździc po puchu i chyba wiem gdzie jezdziles na palenicy po puchu. zaraz kolo wyciagu skrecasz w las w taka waska sciezke a pozniej wyjezdzasz na polanke z paroma domkami i tam jest zajebisty puch. ja tam rozwalilem ogrodzenie z drutu bo go nie zauwazylem.
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
-
- Kontakt:
ja mam stockli laser sl + wiązanka fritschi (mało kto zna tę firmę, model chyba freeride na 41mm, z przodu ognie namalowane, w każdych warunkach ta sama siła wypięcia) SWISS MADE :D
najczęściej to jeżdżę slalom, potem freeride po lesie jakieś hopki, skałki, ale w tedy zmieniam narty na nordic the beast, bo stockli mi szkoda ;) no i od zeszłej zimy zacząłem grindować, ale tego dopiero się uczę, strasznie dupa bolała na pierwszym grindzie i boxie i wogóle...
jeszcze c-raila nie próbowałem, ale będzie trzeba...oj zaboli
najczęściej to jeżdżę slalom, potem freeride po lesie jakieś hopki, skałki, ale w tedy zmieniam narty na nordic the beast, bo stockli mi szkoda ;) no i od zeszłej zimy zacząłem grindować, ale tego dopiero się uczę, strasznie dupa bolała na pierwszym grindzie i boxie i wogóle...
jeszcze c-raila nie próbowałem, ale będzie trzeba...oj zaboli
Ja smiagam juz wiele latek na nartach i na boardzie tez prubowalem ale nartki lepsze i jak jeszcze sobie sprawilem atomic beta carv 10-11 to juz jazda funowa na maxa:]
ale w sumie to chcialem o cos sie spytac przy okazji czy jest jakies forum o extreme ski w polsce cos takiego jak dla bikow dh-zone??
ale w sumie to chcialem o cos sie spytac przy okazji czy jest jakies forum o extreme ski w polsce cos takiego jak dla bikow dh-zone??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244743
-
- Kontakt: