jutro postarams ie podac dokladna trase z termainaim itd..... nawet powiedzmy wstepny plan godzinny
niebawem ruszy internetowa strona tripu
czas tripu to 7 dni!!!
pierwszy przystanek 3 wrzesnien Lódz,tego samego dnia chcemy wieczorkeim jeszcze zaczepić o czestochowe. potem kierunek opole.....
a ktorego bedziecie tak mniej wiecej we wro? bo bym sobie przyjechal na kosmo bo dawno tam nie skakałem :)
kręcicie też innych riderów coś a`la JIB czy tylko ekipa tripu?
pzdr
tak mysle ze krecenie innych riderow bedzie w modzie!!!!!!! why not?????
do ozbczyska ziomy!!!!!!
a wlasnie jak ma sie wallride w jeleniej????? zajbisty?
jakis fotki? bo slyszlem ze jest mocarny!!1
A kiedy zawitacie do krakowa?? U nas Dual (tor niby do dualu,4x; ditów jest 6) AWF (coś tam jest), Nortshore w wolskim lesie+ pare tras dh/fr no i nieskończone pole do popisu na streecie...kiedy będziecie? Możemy was oprowadzić!pozdro12776456
aaaa wezcie mi nie mowcie....dzisiaj szłem ze szkoly (16:15) ide sobie przez czestochowe patrze a tu czarny busik z logiem NS, kolesie sie akurat pakowali :( a ja autobus za 5min i nawet sobie naklejki nie wziolem ;/
jesli chodzi o chłopakow z ns-tripa to jest to zaje.bista ekipa.Ogromny szacun dla nich za to ze we wro bawilismy sie naprawde dobrze...duuuzo nakreconego materiału...triki na spasie muzyka z głosnika moze byc :)pozdro dla waldemara, papy fleta, wariata, nypla rowny gosc dla fotografa, blendersa, rynyys i nefro...pamietaj zioom o tych plytach...czekamy na nastepne takie spoty...elo spoczko...wyslijcie mi to zbiorowe foto na milja rider0@wp.pl dirt-71