mam okazje odkupic od kolegi uzywanego przez kilka miesięcy marzocha drop off comp nie dostępnego w polsce czy opłaca mi sie za 700zł z góry dzięki za odpowiedzi
Comp nie jest dostepny w polsce, ani nigdzie indziej...
dlaczego?
bo to oem ktorego tylko w seryjnych rowerach sie montuje
a poza tym jest calkowicie gowniany...za ta kase mozesz cos duzo lepszego wyrwac
ja mam na sprzedaz psylo xc 2002 na sztywna os. za bardzzzzzo malo kasy.przjedzil ten widelc pomimo 3 lat jeden miesiac. kupilem nowke w tym roku na poczatku lipca. jak cos to wal na gg: 6442471
to co z1 fr 3 ale on ma 130 skoku nie troche za duzo dla aganga a.m. mam z1 wedge ****** amor nie maczegos gorszego kur........... mac a musze cos wziąsc bo on sie zje.... w bełchatowie na dagrasso chalenge koles z tym amorkiem z x-upa do konca nie wrócił i mu sie złamał na 3 częsci no to daj spokuj jeszcze korona cieniowana nie rozkręcana i na dodatek bardzo strzela a szukam czegos co ma tak 110 120 skok i regulacje tłumieniA powrnotu i wstępnego napręzenia a w dj moge zrobic cos takiego zeby wogule nie miał tłumienia ?? a moze jakis manitou??albo magura ronin