TELFON
TELFON
Siemka. Czy wie ktoś z was co najlepiej kupic na komórke rzeby podczas skokow (nie daj boze wywrotek) sie nie rozbabcyła????!!!! Bo jedną nokie przy endo (przeleciałem) łozkurwiłem na amen!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
TAK zgodze sie z wami !! źemens ME 45 i nie ma mocnych !:D:D
przez 3 lata go nie moglem rozjebac, topiony, zrzucany z 2 pietra kilka razy...i wielki final :D.....wypadl mi z kieszeni na koncercie w tlumie wesolego POGO :D:D:D..po pol godzinie go znalazlem ze sladami chyba wszystkich glanow jakie istnieja :D:D:D... i dzialal dalej ( mimo ze wyswietylacz byl mocno zamglony :P:P:P...jeszce 3 miechy go uzywalem po tym :D )
przez 3 lata go nie moglem rozjebac, topiony, zrzucany z 2 pietra kilka razy...i wielki final :D.....wypadl mi z kieszeni na koncercie w tlumie wesolego POGO :D:D:D..po pol godzinie go znalazlem ze sladami chyba wszystkich glanow jakie istnieja :D:D:D... i dzialal dalej ( mimo ze wyswietylacz byl mocno zamglony :P:P:P...jeszce 3 miechy go uzywalem po tym :D )
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no ja mam 6610i i niestety sie okzała dość delkatna(hahahaha) przy ok. 20 km/h przy próbie endo ( a jestem początkujący) przeleciałem i przednia szybka i wyświetlacz poszły sie jebać. ale telefon działał na ślepo mozna było dzwonić i esy pisac do teraz mam go( w szafce) a mam nowy taki sam :D mi chodziło o coś w stylu jakiegoś takiego pokrowca.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: