Ja dobrze jeżdże... Przynajmniej mama tak mówi. Umiem wyskoczyć na krawężnik 10-15cm. Dużo jeżdże po parku bo fajne dziewczyny tam chodzą.
Ahy. Czy od skakania z krawężników może mi pęknąć rama?? Kupiłem jakiegoś Bitcha bo kolega mi doradził. Fajna rama bo różowa i dziewczyną się podoba ale nie wiem ile wytrzyma.
nom ja tez dobrze jezdze.ostatnio zachamowalem na 3 metry mowie ci jaki szok opona piszczala tak piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! fajnbie bylo jak chcesz pojezdzic to podz pod kosciolem o 12 w niedziele bo wyjezdam ze mszy z ksiedzem trzeba czlowieka odwiesc co nie bo go stworzyl jak mnie i ciebie misiu.papa:*:*:*::*:*:*:*:*
Ja terz dobże jerzdże! Ostatnio przeskoczyłem buny hopem kałurze na 30 cm!!! A Romek to skurczybyk wymiata! Jechał na tylnym kole aż 5m (bez pedałowania!!!!) A Czaka złamał ręke jak sie onanizował przy NWD 2 (moment z Benderem bez koszulki) i nie jeżdzi!!!
Mam problem!! Jak jade na rowerze tio tylne koło mi sie płaskie robi i słychać takie ps ps psssss psspss ps!!! Co to moze być bo sie nie da jechać!!!
POMOCY!!!
Sorian pisze:Mam problem!! Jak jade na rowerze tio tylne koło mi sie płaskie robi i słychać takie ps ps psssss psspss ps!!! Co to moze być bo sie nie da jechać!!!
POMOCY!!!
Sorian Ty może jezdzisz na zielonej ramie Lider cos tam?? To chyba bedzie Ci koło wchodzic w rame. Kolega miał źle złorzony bęben i tak mu sie robiło.
Pedro ty łajdaku!! Ja jeżdze na Karasiu! I to zeszło mi powietrze z łańcucha jak pompowałem siodełko!! I mam luzy na tylnym teleskopie! pa kotq!
Pozdro 4all years old hot girls 12 years old!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! my gg: 4352139
dokkładniej chodziło mi o
"pozdro 4 all years girls hot old years 12 years girls 14 old " ahy i po ostatniej wizycie w hurtowni pasztrecikow i salaterek pani zza kasy dała mi tajemniczy paragonik na którym był podejrzany ciag cyferek z którego wróżka o ksywie Marian wywróżyła mi rychły krach w sportach "układanie puzli do 1000 elementów"
dziewczyny niekluccie sie.a pozatym to jaworzno jest wielkim i pieknym miastem a nie jak jakies wsie jak reszta polski.a moj pra pra kuzyn mial rowej wigry 3 specjel edyszon czy cos takiego i mu peknol na przednim wachaczu przy wejsciu na stery obok tylniego kola znajdujacego przy przednim pedale obom bierznika i zbyszek niewyslal bo powiedzial ze sorian zle skul lancoch.wiec apeluje do wszystkich zydow aby niekupowali napletow od zbycha bo maja wade sa kwadratowe i maja plamni okraglo kwadratowe z wzorkiem cyniminis.
nie no wiesz PERDO PEDRO czy ki **** jakos tak jak go nie masz to nic sie nie stanie wiecej osob poprostu nie bedzie kcialo ci obciagac ale jeszcze maszz mnie ;) Ja go mam :D
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=337173 To sie nazywa trick :D;]
Ja ostatnio zjezdzałem z 3 schodków i mi sie łancuch zewał .. związałem go na druciku i sie trzyma ! jak sądzicie ile wytrzyma ?? i co mam zrobic jak mi mama nie chce kupic poządnego roweru ?? POMOCY
A co wy o naplecie wiedzeć mozecie , wy stare dupy jesteście :P !ImPrEzKa! mi tez sie naplet zerwał jak zjechałem z 3 schodków i związałem go na druciku i się trzyma :)
Tu zszyjemy, nos nastawimy a z ząbkami to my nic już nie poradzimy, na stół proszę