ZAWDY (OKOLICE BIELSKA-BIAŁEJ)

suffy
Kontakt:

ZAWDY (OKOLICE BIELSKA-BIAŁEJ)

Post autor: suffy »

WITAM
MAMY JUZ TEGO DOSYC BY ZAWSZE ZAWODY ODBYWAŁY SIE GDZIES W H... DALEKO
JAK NIE OKOLICE WAWY TO BYDGOSZCZ 3-MIASTO ALEBO JESZCZE GDZIE INDZIEJ TRZEBA WZIOSC SIE DO PRACY I ZORGANIZUJEMY ZAWODY SAMI
W NASZEJ OKOLICY JEST DUZO BIKERÓW WIEDZ NIE POWINNO BYC PROBLEMÓW TYLKO TRZEBA PODAC JAKIES FAJNE MIEJSCE MOGO TO BYC ZAWODY W DH LUB DIRT DUAL OBOJETNIE CO
BYLE BY POKAZAC ZE DAMY SOBIE RADY SAMI
PISZCIE I PODAWAJCIE JAKIES MIEJSCÓWKI I TRAZBA COS QBINOWAC:D
pozdrawiam <<suffy>>
maciek987
Kontakt:

Post autor: maciek987 »

Ja bym probonował pozbierac podpisy,znaleźć fajne miejsce i zapytać się o zgode jakiegoś tam urzędnika(nie wiem kogo). No a jak by była zgoda zrzucić sie w kilkadziesiąt osób na koparke i zrobić tor. na pewno każdy by coś sypnął. No i tam można by zrobić zawody.

A jeśli chodzi o fajne miejścówki to: osiedle karpackie,chałcnów
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

Skrzyczne ?? zrobić na niebieskim szlaku (lub na innej trasce) dwa dropiki ,jakąś hopke i zawody. Oczywiście najpierw trza mieć zgode,sponsorów i fotokomórke.
pomysł na zorganizowanie zawodów w Beskidach jest fajny ale potrzebny jest ktoś z doświadczeniem w robieniu takich imprez.

pozdro
zegarek
Kontakt:

Post autor: zegarek »

pomysł ze skrzycznym mi sie podoba ale niewiem skąd wezmieny tych spons i inne zeczy. moze zawody w zimie fisem. to by była jazda pierwsze zawody takie w polsce. hmmmm....
suffy
Kontakt:

no na skrzycznym by było super na niebieskim szlaku ale z tego co mi wiado to na skrzycznym juz nie wolno organizowac zawodów bo ktos tam miał jakies problemy ale zawsze mozena zapytac:D
pozdrawiam <<suffy>>
suffy
Kontakt:

a ze sponsorami to trzba cos wymyslec ma ktos znajomego w browarze Zywiec albo gdzies w jakies firmie ??
napiszemy maila i chociaz by na korparke było :D
pozdrawiam <<suffy>>
lukasz_g
Kontakt:

Post autor: lukasz_g »

na skrzycznym na bank nie mozna robic zawodow. jacys wlasciciele ziemi sie burza. jesli chodzi o petycje do urzedu czy cos to wam zycze powodzenia ale powiem tylko ze my w jaworzu (kolo bielska) juz 2,5 roku walczymy z tymi fiu... z gminy. a dawali juz chyba 5 terminow rozpoczecia prac. wiec dlatego z ogormna pomoca ludzi z Bielska wybudowalismy hopy w JWRZ na dzialce kolegi. teraz mamy cala gmine w dupie i kazy moze nam naskoczyc. mimo to zycze powodzenia jak by cos bylo to sie zloze. miejscowki to tez dworek jaworze (ns) i wiele innych mniejszych i pojedynczych.
Rockets Crew! [url]http://www.facebook.com/rockets.crw[/url]
ByrtuS
Kontakt:

Post autor: ByrtuS »

Witam witam Suffyego i bikerow no bardzo dobry pomysł Skrzyczne na 100% raczej odpada bo niewiadomo do kogo wzniesc petycje o zawody:) jesli chodzi o kopare to moge załatwic!!!!:) w okolicach Bielska:).No to jak skrz6czne odpada to nasza stara dobra magurka tylko trza ja zmodernizowac:):) kilka chłopa po sztychówce i siekierze i jazda:) Tylko że kolejki na góre niema:( ale autem mozna podjechac:) a na koncu jAKIE OGNISKO HEHE , jESLI CHODZI O SPOONSORA TOMOZE UDA MI SIE ZAŁATWIC SIAJBE:):) TYLKO ""PREZES"":p:p BEDZIE DOPIERO POD KONIEC LISTOPADA:)
BIKE is MY LIFE
ByrtuS
Kontakt:

sZANOWNY tEAMU:) JWRZ no jesli chodzi o tych z gminy to to ą dopiero skurkobańce hehe nam sołyus powiedzial ze nam usypia:):) <LOL> tylko ze szkoda ze był NAJE..NY JAK KON PO WESTERNIE HEHE
BIKE is MY LIFE
suffy
Kontakt:

A MA KTOS ZNAJOMYCH Z JAKIEGOS SKLEPU ROWEROWEGO??
TYLKO NIE JAKIEGOS PIERWSZEGO LEPSZEGO NA ROGU TYLKO TAKIEGO ZEBY TROSZKE WYŁOZYŁ :D
pozdrawiam <<suffy>>
suffy
Kontakt:

ZAWODY DO WODY BY MOZNA BYŁO ZROBIC TYLKO TERAZ TO JUZ POGODA TROCHE JEST KICHA
MAMY JUZ CHOPE DO WODY I WODE:D
pozdrawiam <<suffy>>
ukasz89
Kontakt:

Post autor: ukasz89 »

Nasz team ma traske z magórki a mam wójka który jest wójtem gminy wilkowice jak ktos jest zaangazowany i zainteresowany budową toru 4x ,freeride lub jakiegos nowego skateparku to do mnie na gg. 3141389 . a mysle ze jak by zobaczył wpizdu podpisów i duzo hętnych ludzi do pracy to dałby zgode i teren na traske !!
ByrtuS
Kontakt:

UKASZ89 to na sie elegancko składa moje rece ja to moge cały las przekarczowac":):) są gotowe do pracy:):)
BIKE is MY LIFE
suffy
Kontakt:

JA TEZ JESTEM GOTOWY
MAM ŁOPATE I SIEKIERE :D
pozdrawiam <<suffy>>
ByrtuS
Kontakt:

ty edek no o co zaczynamy podpisy zbierac <lol>
BIKE is MY LIFE
lukasz_g
Kontakt:

Post autor: lukasz_g »

no dobra ale nam nie mowil jakis soltys i nie byl najebany, poza tym gmina dala juz 8 tysiecy na profi projekt od architekta i nic z tego. tak pisze,ale z traska w gorach pozadna to dobry pomysl tylko miesce dobre i jak najwiecej przeszkod z ziemi nic z drewna bo rozwala z czasem
Rockets Crew! [url]http://www.facebook.com/rockets.crw[/url]
ByrtuS
Kontakt:

No to elegancko to wasza gmina jest bardziej hojna od naszej:) ale ok:) wazne zeby cos było .O to powazna traska bedzie jak co to my jesteśmy w pomocy:)
BIKE is MY LIFE
zegarek
Kontakt:

Post autor: zegarek »

a jak blisko bielska to moze szyndzielnia i okolice tam by mozna zrobić hardcorowy downhill i blisko by było.... tylko te 10zł... na wyjazd... i tam trzeba by mieć znajomych..
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

nono do roboty u nas tak samo było: podpisy do burmistrza, kopara wypożyczona i jest park nawet w samym środku miasta 200 metrów od centrum, nawet nam oświetlenie założyli, ale na sponsorów nie liczcie jedyne cośmy wydębili to darmowe napojki od hoopa ;P sprawdźcie pod: www.bielaskidirt.prv.pl
pozdro
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
ODPOWIEDZ