Przejsciówka - oś 20mm -> zwykła oś
Przejsciówka - oś 20mm -> zwykła oś
Witam,
problem mam następujący :
składam sobie rowerek w radości i szczęściu. Mam już wszystko oprócz amorka - no właśnie tu jest problem. Planowałem kupić takiego na sztywną oś, już praktyczie wpłaciłem pieniądze, gdy sprzedający się rozmyślił.
No i zostałem teraz z kołem na sztywną oś a amorek który idzie do mnie jest na zwykłą.
Gdzie można zamówić taką przejściówke ? Jaki jest jej koszt ? Czy ma znaczenie tutaj piasta ?
problem mam następujący :
składam sobie rowerek w radości i szczęściu. Mam już wszystko oprócz amorka - no właśnie tu jest problem. Planowałem kupić takiego na sztywną oś, już praktyczie wpłaciłem pieniądze, gdy sprzedający się rozmyślił.
No i zostałem teraz z kołem na sztywną oś a amorek który idzie do mnie jest na zwykłą.
Gdzie można zamówić taką przejściówke ? Jaki jest jej koszt ? Czy ma znaczenie tutaj piasta ?
No to jest taki problem ze mam piaste coda i tam moge zdjac takie 2 - tulejko podkladki i wtedy jest wezsza piasta ta niz taka zwykła, a z mkbike to jedna pomyłka wielka z ta przejsciowka bo pytalem na jednym gg to za 20zl wysylac moga jutro, a jak juz sie zdecydowalem i chcialem kupic to 25 i konterer od producenta przyplynie za okolo miesiac