UWAGA! Ogłoszenie jest aktualne! Rzeczywiście został skradziony ten rower! To są numery ramy: F412Y25500 Dla Józefowiaków: Ten koleś czasami bywał pod mokiem i on też podobnież ukradł ten rower dzieciakowi z x-vertem carbonowym. On ma 15-16 lat i straszna c**** z niego tylko młodszych potrafi lać... Chyba przejade sie do Józefowa... Wieczoor moze ty kojazysz
no ja tez juz sie dowiedziałem ze ten rowerek jest naprawde ukradziony - koles podszedł do dzieciaka z nozem :[ ale typa nie kojarze trzeba sie bedzie rozglądac ale rowerek pewnie juz jest daleko :(
ps. rufus fakt sporo osób nic nie robi ale jest tez kilka co jezdzą na serio bo to lubią a nie ze jest modne
Ja juz wiem kto to na 100% , to Przemek Płochocki . Mieszka w bidulu w Michalinie (w domu dziecka) tylko jest problem w niedziele wieczorem spie***lił z tego domu dziecka i teraz policja go szuka w okolicach(w Wawie też, bo w sobote wieczorem go złapali na Radzymińskiej,a w niedziele rano przywieźli znów do michalina , ale ponownie po południu spie***lił).Jego kumpel z bidula mi powiedział "SOPEL" ze mówił mu, ze jakiemuś za***ał kone !!!
i tak ma byc łapac hu........ ja bym mu nogi z dupy powyrywał a mozna sie dowiedziec co znim zrobiłes???? tzn czy dał ci jakes odszkodowanie i jak go złapaliscie zjeb.....ca ??odpish jestem ciekawy