!! DONALD TUSK !! to jest karygodne
-
- Kontakt:
Kurde ja tu chce rewolucji szkolnictwa, a wsrod swoich prawie rowiesnikow juz widze opor...
Chryste
Okej, fajnie jest wiedziec podstawy, ale jak ja mam zadania ktore zajmuja mi 3 kartki , maja po 5-6 etapow i przez ten caly cyrk mam sie nie pojebac, to ja tego nie zniose... A takich zadan jest z kolei 100 typow i do kazdego jest 100 metod rozwiazywania... Paranoja.
Kazdy liczyc umiec MUSI, ale mnie np gowno obchodzi diagonalna postac macierzy przeksztalcenia liniowego w przestrzeni wielowymiarowej RN...
Juz w liceum wiedza byla calkowicie ponadto co mi do zycia potrzebne, chociaz bylo tam wiecej materialu praktycznego.
Obecnie na studiach, wpajaja mi mnostwo wiedzy ktora kompletnie mnie nie interesuje i nijak sie ma do nazwy wydzialu - Gospodarka regionalna i turystyka... Faktycznie obliczanie jakichs mega pokomplikowanych zadan w ktorych logiki nie ma zadnej ( bo kazde robi sie inaczej ) bardzo mi bedzie potrzebne do turystyki i prowadzenia dzialanosci gospodarczej o jakiej marze...
Parodia.
Sorry, ale znam mase ludzi, wielu naprawde bogatych, wiekszosc z nich ze skoly nie wyniosla prawie nic, ze studiow niewiele.
Od razu zaznacze ze to nie sa ludzie ze swiata przestepczego. Zreszta ci poki co tyko sie ze mnie smieja i mowia ze oni i tak zarobia wiecej ode mnie, mimo tego ze ja pozaliczam caly ten syf... Chore!
Inna sprawa ze ja chce spac spokojnie i nie mam serca zeby zabic czlowieka dla pieniedzy, badz krasc.
Jebac to wszystko swiata nie zmienie, ale zalamuje mnie, ze ktos uwaza cos takiego co ja mam u siebie za przydatne... I tak tego nie zapamietam!
Sorki za interpunkcje.
Chryste
Okej, fajnie jest wiedziec podstawy, ale jak ja mam zadania ktore zajmuja mi 3 kartki , maja po 5-6 etapow i przez ten caly cyrk mam sie nie pojebac, to ja tego nie zniose... A takich zadan jest z kolei 100 typow i do kazdego jest 100 metod rozwiazywania... Paranoja.
Kazdy liczyc umiec MUSI, ale mnie np gowno obchodzi diagonalna postac macierzy przeksztalcenia liniowego w przestrzeni wielowymiarowej RN...
Juz w liceum wiedza byla calkowicie ponadto co mi do zycia potrzebne, chociaz bylo tam wiecej materialu praktycznego.
Obecnie na studiach, wpajaja mi mnostwo wiedzy ktora kompletnie mnie nie interesuje i nijak sie ma do nazwy wydzialu - Gospodarka regionalna i turystyka... Faktycznie obliczanie jakichs mega pokomplikowanych zadan w ktorych logiki nie ma zadnej ( bo kazde robi sie inaczej ) bardzo mi bedzie potrzebne do turystyki i prowadzenia dzialanosci gospodarczej o jakiej marze...
Parodia.
Sorry, ale znam mase ludzi, wielu naprawde bogatych, wiekszosc z nich ze skoly nie wyniosla prawie nic, ze studiow niewiele.
Od razu zaznacze ze to nie sa ludzie ze swiata przestepczego. Zreszta ci poki co tyko sie ze mnie smieja i mowia ze oni i tak zarobia wiecej ode mnie, mimo tego ze ja pozaliczam caly ten syf... Chore!
Inna sprawa ze ja chce spac spokojnie i nie mam serca zeby zabic czlowieka dla pieniedzy, badz krasc.
Jebac to wszystko swiata nie zmienie, ale zalamuje mnie, ze ktos uwaza cos takiego co ja mam u siebie za przydatne... I tak tego nie zapamietam!
Sorki za interpunkcje.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Czy ty allmountain tylko takiego tepego udajesz??? przeczytaj sobie dokladnie mojego posta i moze dojrzysz tam (uwaga teraz padnie bardzo trudne slowo) SARKAZM!!! i oto wlasnie dlaczego powinny byc wszystkie przedmioty, lacznie z polskim gdzie mozna sie nauczyc znaczenia wyrazow! ROWERZYSTO - widze ze chyba podobnie rozumujemy i z przykroscia stwierdzam, ze nie wytlumaczymy tym mozgowcom, ze oprocz bycia dobrym w jakiejs dziedzinie, trzeba rowniez znac podstawy innych, ale to jest chyba nie do ogarniecia dla ... a zreszta nie chcecie byc ludzmi na poziomie to wasza sprawa!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co do systemu szkolnictwa to moznaby wprowadzic jakieś praktyczne zadania, bo od teorii to juz po prostu rzygam. Poza tym Matematyka ! - to poprostu przedmiot ktorego nie cierpie i uwazam, ze powinno sie te lekcje podzielic, na lekcje dla zaawansowanych i niezaawansowanych (jak języki) - w koncu nie kazdy musi byc kurde "Pytagolasem", nie wydaje mi sie ze jakies dodawanie i odejmowanie wektorów, czy rozbudowane rownania, albo inne funkcjowate zadania przydaly mi sie, przy codziennym podcieraniu dup.ska, albo obieraniu ziemniakow. Jedyną korzyscia z tego calego syfu to rachunek prawdopodobienstwa, ktory kazdy powinien znac, zeby wiedziec ze: jesli nie chcesz zbankrutowac to nie graj w Totka bo i tak twoje dupsko szczesliwcem nie bedzie !
Kazdy powinien deklarowac czy chce miec matme zaawansowana czy nie zaawansowana... bo ja z 4 klasowek w semestrze mam 4 gołe kosy i tylko dzieki temu ze matematyczka ma dobry humor pyta mnie na koniec na Dopa.
Dla mnie to mordęga - bo uczyc sie gowna nie bede jesli mi nie wchodzi - i ona doznaje wkurwu srogiego na widok moich kartkowek , bo wie ze gowno mnie nauczyla...
Takie moje zdanie.
Kazdy powinien deklarowac czy chce miec matme zaawansowana czy nie zaawansowana... bo ja z 4 klasowek w semestrze mam 4 gołe kosy i tylko dzieki temu ze matematyczka ma dobry humor pyta mnie na koniec na Dopa.
Dla mnie to mordęga - bo uczyc sie gowna nie bede jesli mi nie wchodzi - i ona doznaje wkurwu srogiego na widok moich kartkowek , bo wie ze gowno mnie nauczyla...
Takie moje zdanie.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576
3443576
-
- Kontakt:
ja byłem na profilu mat-inf, na matmie nic nie robiłem tylko grałem na komórce, ani jednego zadania nie zrobiłem w 3 klasie, tylko tyle, że 2 godziny w tygodniu miałem prywatne lekcje i się uczyłem pod mature a nie pod program, z maty na koniec 2, a mature napisałem lepiej niż te kujony co miały 4 na koniec, do 5kowych kujonów mi kilka pkt zabrakło
więc dowód, że program szkolnictwa nie przygotowywuje dobrze do matury, nie czas lekcji, ale program i proponowane zadania
a na maturze najprostsze zadanie było najwyżej punktowane, 3 minuty i zrobione z twierdzenia sin i cos
więc dowód, że program szkolnictwa nie przygotowywuje dobrze do matury, nie czas lekcji, ale program i proponowane zadania
a na maturze najprostsze zadanie było najwyżej punktowane, 3 minuty i zrobione z twierdzenia sin i cos
-
- Kontakt:
Nio i tak powinno byc. Umiales zastosowac jakas zasade / twierdzenie, pomyslales przy tym, to jest jak najbardziej OK!
Sa zadania ktore sa nawet fajne, np z geometrii, ale takie ludzkie!
Matma ktora mam teraz na studiach jest przydatna, jak najbardziej, w byle grze komputerowej macierzami opisujemy byle multi-texturing, anti alias i inne cuda, byle plugin do winampa to piekny wzorek:
t=t-.05;dt=sin(t)*sin(t*.411+1)*cos(sin(t*.117))*.5+3;gx=-1;gy=0;rx=rx*.95+rxt*.05;ry=ry*.95+ryt*.05;rz=rz*.95+rzt*.05;cx=cos(rx);sx=sin(rx);cy=cos(ry);sy=sin(ry);cz=cos(rz);sz=sin(rz);af=w/h;p00=getosc(0.41,0,0)*.35+p00*.65;p10=getosc(0.00,0,0)*.35+p10*.
65;p20=getosc(0.92,0,0)*.35+p20*.65;p30=getosc(0.36,0,0)*.35+p30*.65;p01=getosc(0.60,0,0)*.35+p01*.65;p11=getosc(0.59,0,0)*.55+p11*.65;p21=getosc(0.77,0,0)*.55+p21*.65;p31=getosc(0.84,0,0)*.35+p31*.65;p02=getosc(0.74,0,0)*.35+p02*.65;p12=getosc(0.52,0,0)*.55+p12*
.65;p22=getosc(0.13,0,0)*.55+p22*.65;p32=getosc(0.20,0,0)*.35+p32*.65;p03=getosc(0.67,0,0)*.35+p03*.65;p13=getosc(0.76,0,0)*.35+p13*.65;p23=getosc(0.37,0,0)*.35+p23*.65;p33=getosc(0.17,0,0)*.35+p33*.65;cr=sin(hu)*.5+.9;cg=sin(hu+2.09)*.5+.9;cb=sin(hu+4.18)*.5+.9;xo=sin(t*.741)*sin(t*.114)*cos(sin(t*.41));
yo=sin(t*.574)*sin(t*.319)*cos(sin(t*.33));
Wyglada niezrozumiale nie? A ja to akurat kumam... A tego co mam na matmie ni ****.
Nie kumam na przyklad dzialu przestrzeni ( geometria ) - jak oni to moga nazywac geometria jak ani jednego rysunku na tym nie bylo.
Generalnie wiedza szkolna/uczelniana to w wiekszosci nieprzydatna na codzien papka. Na razie z ciekawych przedmiotow byla socjologia i prawo.
Sa zadania ktore sa nawet fajne, np z geometrii, ale takie ludzkie!
Matma ktora mam teraz na studiach jest przydatna, jak najbardziej, w byle grze komputerowej macierzami opisujemy byle multi-texturing, anti alias i inne cuda, byle plugin do winampa to piekny wzorek:
t=t-.05;dt=sin(t)*sin(t*.411+1)*cos(sin(t*.117))*.5+3;gx=-1;gy=0;rx=rx*.95+rxt*.05;ry=ry*.95+ryt*.05;rz=rz*.95+rzt*.05;cx=cos(rx);sx=sin(rx);cy=cos(ry);sy=sin(ry);cz=cos(rz);sz=sin(rz);af=w/h;p00=getosc(0.41,0,0)*.35+p00*.65;p10=getosc(0.00,0,0)*.35+p10*.
65;p20=getosc(0.92,0,0)*.35+p20*.65;p30=getosc(0.36,0,0)*.35+p30*.65;p01=getosc(0.60,0,0)*.35+p01*.65;p11=getosc(0.59,0,0)*.55+p11*.65;p21=getosc(0.77,0,0)*.55+p21*.65;p31=getosc(0.84,0,0)*.35+p31*.65;p02=getosc(0.74,0,0)*.35+p02*.65;p12=getosc(0.52,0,0)*.55+p12*
.65;p22=getosc(0.13,0,0)*.55+p22*.65;p32=getosc(0.20,0,0)*.35+p32*.65;p03=getosc(0.67,0,0)*.35+p03*.65;p13=getosc(0.76,0,0)*.35+p13*.65;p23=getosc(0.37,0,0)*.35+p23*.65;p33=getosc(0.17,0,0)*.35+p33*.65;cr=sin(hu)*.5+.9;cg=sin(hu+2.09)*.5+.9;cb=sin(hu+4.18)*.5+.9;xo=sin(t*.741)*sin(t*.114)*cos(sin(t*.41));
yo=sin(t*.574)*sin(t*.319)*cos(sin(t*.33));
Wyglada niezrozumiale nie? A ja to akurat kumam... A tego co mam na matmie ni ****.
Nie kumam na przyklad dzialu przestrzeni ( geometria ) - jak oni to moga nazywac geometria jak ani jednego rysunku na tym nie bylo.
Generalnie wiedza szkolna/uczelniana to w wiekszosci nieprzydatna na codzien papka. Na razie z ciekawych przedmiotow byla socjologia i prawo.
Hah widac ze nie masz argumentow kajo.racing bo piszesz gowna na sile no chyba ze jestes taki glupi :D Przeciez wszystkim pasowaly by PODSTAWY tak jak to napisales z przedmiotow ktore ich KOMPLETNIE NIE INTERESUJA jednak denerwuje wszystkich to ze z przedmitow ktorych KOMPLETNIE ICH NIE INSTERESUJA maja wiedze na poziomie NIE PODSTAWOWYM odpowiednio do rodzaju kierunku.kajo.racing pisze: ROWERZYSTO - widze ze chyba podobnie rozumujemy i z przykroscia stwierdzam, ze nie wytlumaczymy tym mozgowcom, ze oprocz bycia dobrym w jakiejs dziedzinie, trzeba rowniez znac podstawy innych, ale to jest chyba nie do ogarniecia dla ... a zreszta nie chcecie byc ludzmi na poziomie to wasza sprawa!
matma: to trzeba widziec i nie miec zaleglosci...
po co to wszystko... a zeby nie wyjsc na przyglupa... ktory uslyszy jakies slowo i nie wie o co chodzi... po to zeby poznac siwat ktory nas otacza... jest potem tego troche za duzo... i nie ktore rzeczy naprawde sprawiaja trudnosc ale kiedys moga sie przydac... a jak cos juz raz w zyciu robis zto pozniej przypomnienie sobie tego jest proste... a moze sie kiedys przydac [jep wybralem sobie najbarzdziej rygorystycznego ogolniaka w rejonie]
co do plotek politycznych... oni tylko gadaja i nic nie zmieniaja...
mialo byc prawo jazdy od 21 lat... ale to nie ma szans przejsc... tuz to istna glupota... bo co uczen samochodwoki bez prawa jazdy... pelnoletni i ma ograniczone swobody obywatelskie... srednia wieku ludzi ktorzy najczesciej uczestnicza w wypadkach wzrosnie o 3 lata:P bo na pcozatku kazdy chce poszalec...
pozdro
to tylko moja opinia
polska idzie do przodu ... spojrzcie na swoje miasto ... wszystko sie poprawia... UE znacznie pomoglo...
pozdrawiam
po co to wszystko... a zeby nie wyjsc na przyglupa... ktory uslyszy jakies slowo i nie wie o co chodzi... po to zeby poznac siwat ktory nas otacza... jest potem tego troche za duzo... i nie ktore rzeczy naprawde sprawiaja trudnosc ale kiedys moga sie przydac... a jak cos juz raz w zyciu robis zto pozniej przypomnienie sobie tego jest proste... a moze sie kiedys przydac [jep wybralem sobie najbarzdziej rygorystycznego ogolniaka w rejonie]
co do plotek politycznych... oni tylko gadaja i nic nie zmieniaja...
mialo byc prawo jazdy od 21 lat... ale to nie ma szans przejsc... tuz to istna glupota... bo co uczen samochodwoki bez prawa jazdy... pelnoletni i ma ograniczone swobody obywatelskie... srednia wieku ludzi ktorzy najczesciej uczestnicza w wypadkach wzrosnie o 3 lata:P bo na pcozatku kazdy chce poszalec...
pozdro
to tylko moja opinia
polska idzie do przodu ... spojrzcie na swoje miasto ... wszystko sie poprawia... UE znacznie pomoglo...
pozdrawiam
******** ??!!
MaxDamageDA to co teraz powiem i jak bede sie zachowywal jest spowodowane tymze nie lubie tego forum i jebie mnie poziom na nim wiec:
was to juz zupelnioe pok.urwilo !! no kurde "kolego" AllMountain ty sie chyba z kuta.chem na lby pozamienial jak nie rozumiesz co kajo.racing pisze no ja pierdo.le wytlumacze ci to pal.ko raz a porzadnie :
to zes dojeba.l pizdryk.u jeden teraz... slyszales pojecie czlwoiek renesansu ??
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=czl ... esansu&lr= to amsz kurna 68 tysiecy stron by sie dowiedzic... w zyciu nie chodzo o to by byc ograniczonym ... trzeba byc otwartym bo chu.j z tego ze studiujesz ( nie sadze zebys kiedys studiowal cos wiecej niz etykiete na winiaczu ale chu.j napisze ... ) zalozmy sobie handel i finanse jak i tak nie znajdujesz pracy w tej dziedzinie i co wtedy kozaczku ?? jako osoba zamknieta idziesz na zasilek i tacy jak ja czy inni ludzie renesansu ( http://www.google.pl/search?hl=pl&q=czl ... esansu&lr= przypominam link , jakbys nie wiedzialkliknij na niego !!! ) i my cie utrzymujemy,
jest to moj pierwszy i ostatni post w tym temacie bo szczerze pi.erdoli mnei to i sr.am na was pizde.nki
MaxDamageDA to co teraz powiem i jak bede sie zachowywal jest spowodowane tymze nie lubie tego forum i jebie mnie poziom na nim wiec:
was to juz zupelnioe pok.urwilo !! no kurde "kolego" AllMountain ty sie chyba z kuta.chem na lby pozamienial jak nie rozumiesz co kajo.racing pisze no ja pierdo.le wytlumacze ci to pal.ko raz a porzadnie :
no nie wiem jak to kurw.a ci prosciej wytluamczyc. kajoracing mowiac ze macie bezsprzeczna racje mial na mysmy " tak ku.rwa *****.e jeban.e w du.pe was to chybapo.kurwilo doszczetnie" jesli nie przeczytales ze tak powiem miedzy wierszami to juz kurw.a bardziej tepy byc nie mozna no zesz kur.wa mackajo.racing pisze:Tak chlopaki macie bezsprzecznie racje - glosujmy na leppera, albo jeszcze lapiej na borowskiego (m jak milosc, b jak borowski), gratuluje wyboru! Brawo
wiekszosc wykszatlconych ludzi raczej slyszalao tych ciulstwach ale twoi koledzy z blokowiska nie naleza do nich beju zaj.ebanyAllMountain pisze:większość wykształconych ludzi jeszcze nigdy nie słyszała
samochodu pisze:kajo.racing napisał:
ROWERZYSTO - widze ze chyba podobnie rozumujemy i z przykroscia stwierdzam, ze nie wytlumaczymy tym mozgowcom, ze oprocz bycia dobrym w jakiejs dziedzinie, trzeba rowniez znac podstawy innych, ale to jest chyba nie do ogarniecia dla ... a zreszta nie chcecie byc ludzmi na poziomie to wasza sprawa!
Hah widac ze nie masz argumentow kajo.racing bo piszesz gowna na sile no chyba ze jestes taki glupi :D Przeciez wszystkim pasowaly by PODSTAWY tak jak to napisales z przedmiotow ktore ich KOMPLETNIE NIE INTERESUJA jednak denerwuje wszystkich to ze z przedmitow ktorych KOMPLETNIE ICH NIE INSTERESUJA maja wiedze na poziomie NIE PODSTAWOWYM odpowiednio do rodzaju kierunku
to zes dojeba.l pizdryk.u jeden teraz... slyszales pojecie czlwoiek renesansu ??
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=czl ... esansu&lr= to amsz kurna 68 tysiecy stron by sie dowiedzic... w zyciu nie chodzo o to by byc ograniczonym ... trzeba byc otwartym bo chu.j z tego ze studiujesz ( nie sadze zebys kiedys studiowal cos wiecej niz etykiete na winiaczu ale chu.j napisze ... ) zalozmy sobie handel i finanse jak i tak nie znajdujesz pracy w tej dziedzinie i co wtedy kozaczku ?? jako osoba zamknieta idziesz na zasilek i tacy jak ja czy inni ludzie renesansu ( http://www.google.pl/search?hl=pl&q=czl ... esansu&lr= przypominam link , jakbys nie wiedzialkliknij na niego !!! ) i my cie utrzymujemy,
jest to moj pierwszy i ostatni post w tym temacie bo szczerze pi.erdoli mnei to i sr.am na was pizde.nki
www.hcfr.pl !!
-
- Kontakt:
z blokowiska to jest twój stary i cała twoja psią kupą śmierdząca rodzinaBkillah pisze:wiekszosc wykszatlconych ludzi raczej slyszalao tych ciulstwach ale twoi koledzy z blokowiska nie naleza do nich beju zaj.ebany
i jakbym tobie dał jakieś kurwa pojęcia z geografii to by ci pyta zmiękła, prostaku
prace mam pewną niezależnie od kierunku który skończę, a twoje zarobki wytrzeszczu będą zerowe przy moich, dla mnie najgłupszą i najmniej inteligentną osobą, z którą można dyskutować na ten temat to jesteś ty, widocznie mama cie nie kocha, nie wiem co masz w psychice, zły dotyk boli przez całe życieBkillah pisze:alozmy sobie handel i finanse jak i tak nie znajdujesz pracy w tej dziedzinie
kajo.racing zjebał wszystkich na tym forum od lepermanów
no cóż w piwnicy wina mi się zaczynają od 1986, a, że twoje to rocznik bierzący to siarka widać dała tobie trochę wiedzyBkillah pisze:nie sadze zebys kiedys studiowal cos wiecej niz etykiete na winiaczu
lepiej uważaj bo się kiedyś obudzisz z ręką w nocniku
a po drugie to się ciszniesz do gipsu
więcej z tobą nie piszę, chociaż odpiszesz, zbluzgasz, potraktuję cię jak powietrze, tyle, że śmierdzące
to sie bodajze cwiercinteligent nazywa, osoba na ktora wg was powinno sie kreowac rzesze mlodych polakow... osoba posiadajaca szeroka wiedze z jednej dziedziny i jakies nedzne podstawy z wszystkich innych...
jak najbardziej zgodze sie ze w polsce zbyt duzo wpaja nam sie wiedzy teoretyczno-encyklopedycznej... ale to nie znaczy ze trzeba ja przestac wpajac tylko zmienic program na troche przydatniejszy :|
przyklad dosyc dobry: zwykly *****-nauczyciel historii opowie o sejmach w polsce w XVI w - ze liczyly kolo 260 poslow blabla zbieraly sie co 2 lata itd... INTELIGENTNY nauczyciel od hitorii i uwazam ze takiego mam opowie to samo a dalej wytlumaczy dlaczego akurat tak bylo, jaki sens ma zwolywanie tego sejmu co 2 lata, jak ma sie liczba poslow wtedy do liczby teraz i dlaczego bodajze Belka czy tam Borowski /sory nie pamietam ktory to byl zjedzcie mnie:* / jest debilem mowiac ze od zawsze sejm polski liczyl 460 poslow itd... to jest wiedza ktora do mnie przemawia... bo mi pomaga rozeznac sie w obecnym swiecie... i tak samo powinno byc z wiedza z wszystkich innych przedmiotow... wtedy nagle idea robienia matmy w 2LO humanistycznej ma sens, a takze i w sumie przede wszystkim chemii biologii itd!
tylko ze nasz program zamiast zapewniac wiedze ktora nam cos daje podaje nam ja w formie zbyt suchych informacji ktore musimy wkuwac i tak naprawde bez zadnej praktyki nie mozna uwierzyc w jej przydatnosc... szczesliwi sa ci ktorzy maja dobrych nauczycieli ktorzy to widza... i cos z tym robia...
np u mnie na chemii akcja: a teraz wrzuccie temat 'chemia kwantowa'. szczerze mowiac nie wiem po co to wam bo tak naprawde nie przyda sie do NICZEGO ale jest w programie wiec musze to zrobic... sory ale to jeszcze wieksza porazka akceptowac to...
pzdr
jak najbardziej zgodze sie ze w polsce zbyt duzo wpaja nam sie wiedzy teoretyczno-encyklopedycznej... ale to nie znaczy ze trzeba ja przestac wpajac tylko zmienic program na troche przydatniejszy :|
przyklad dosyc dobry: zwykly *****-nauczyciel historii opowie o sejmach w polsce w XVI w - ze liczyly kolo 260 poslow blabla zbieraly sie co 2 lata itd... INTELIGENTNY nauczyciel od hitorii i uwazam ze takiego mam opowie to samo a dalej wytlumaczy dlaczego akurat tak bylo, jaki sens ma zwolywanie tego sejmu co 2 lata, jak ma sie liczba poslow wtedy do liczby teraz i dlaczego bodajze Belka czy tam Borowski /sory nie pamietam ktory to byl zjedzcie mnie:* / jest debilem mowiac ze od zawsze sejm polski liczyl 460 poslow itd... to jest wiedza ktora do mnie przemawia... bo mi pomaga rozeznac sie w obecnym swiecie... i tak samo powinno byc z wiedza z wszystkich innych przedmiotow... wtedy nagle idea robienia matmy w 2LO humanistycznej ma sens, a takze i w sumie przede wszystkim chemii biologii itd!
tylko ze nasz program zamiast zapewniac wiedze ktora nam cos daje podaje nam ja w formie zbyt suchych informacji ktore musimy wkuwac i tak naprawde bez zadnej praktyki nie mozna uwierzyc w jej przydatnosc... szczesliwi sa ci ktorzy maja dobrych nauczycieli ktorzy to widza... i cos z tym robia...
np u mnie na chemii akcja: a teraz wrzuccie temat 'chemia kwantowa'. szczerze mowiac nie wiem po co to wam bo tak naprawde nie przyda sie do NICZEGO ale jest w programie wiec musze to zrobic... sory ale to jeszcze wieksza porazka akceptowac to...
pzdr
http://bodzio.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
LinksFR - bardzo trafnie - cwiercinteligenci !!!
AllMountain - jestes hu.jowy jak barszcz, nie wiem czy wiesz ze pojechac tak komus po rodzinie to jest juz szczyt:
prostactwa, buractwa, dresiarstwa, braku pomyslunku, braku argumentow, gburostwa, kur.estwa, niedoedukowania, wiesniactwa,braku elementarnego wychowania i jest to najoczywistsza oznaka bycia cwiercinteligentem!!! (a cwiercinteligencja raczej tylko pier.doli ze jezdzi w dałn hilu, ty XC - fraje.rze!!!)
Moja puenta bedzie ostateczna, gdyz rowniez koncze strzepic sobie jezyk :
SR.AM NA TAKIE SCIER.WO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AllMountain - jestes hu.jowy jak barszcz, nie wiem czy wiesz ze pojechac tak komus po rodzinie to jest juz szczyt:
prostactwa, buractwa, dresiarstwa, braku pomyslunku, braku argumentow, gburostwa, kur.estwa, niedoedukowania, wiesniactwa,braku elementarnego wychowania i jest to najoczywistsza oznaka bycia cwiercinteligentem!!! (a cwiercinteligencja raczej tylko pier.doli ze jezdzi w dałn hilu, ty XC - fraje.rze!!!)
Moja puenta bedzie ostateczna, gdyz rowniez koncze strzepic sobie jezyk :
SR.AM NA TAKIE SCIER.WO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
z całym uszanowaniem się z toba zgadzam również z twoim trywialnym gustem,kajo.racing pisze:prostactwa, buractwa, dresiarstwa, braku pomyslunku, braku argumentow, gburostwa, kur.estwa, niedoedukowania, wiesniactwa,braku elementarnego wychowania i jest to najoczywistsza oznaka bycia cwiercinteligentem!!! (a cwiercinteligencja raczej tylko pier.doli ze jezdzi w dałn hilu, ty XC - fraje.rze!!!)
a w dh nigdy nie jeździłem i nie powiedziałem, że jeżdże, zawsze mówiłem, że jeżdże XC
sie rozkrecilo w dziwnym kierunku.... moze cos od siebie dodam.. pis wygral i juz kreci zeby zdobyl prezydenture, usuwa premiera i daje na jego miejsce jakiegos totalnie z dupy wzietego kandydata, coby sie opinia publiczna nie przestraszyla ze dwoch kaczynskich bedzie rzadzic polska. moim zdaniem jestesmy swiadkami tego jak bez slow manipuluja wszystkimi ktorzy na nich glosowali, i nie tlumacza swoich akcji mimo ze sa one w miare przejrzyste (choc dla przecietnego polskiego kretyna, niebardzo).
ciekaw jestem ile osob ktore glosowaly na pis teraz wkurwia sie ze zmieniaja swojego kandydata na premiera, i z checia zaglosowaliby na kogos innego (np po). dla mnie wszystko jest jasne - znowu zaczna sie przekrety ale w stylu kali ukrasc krowe to dobrze, ale kaliemu ukrasc to zle...
a jak ktos marudzi na to ze lekcje beda trwaly godzine to niech sobie pojda na uczelnie gdzie siedzi sie najczesciej ponad 1:30h bez przerwy....
ciekaw jestem ile osob ktore glosowaly na pis teraz wkurwia sie ze zmieniaja swojego kandydata na premiera, i z checia zaglosowaliby na kogos innego (np po). dla mnie wszystko jest jasne - znowu zaczna sie przekrety ale w stylu kali ukrasc krowe to dobrze, ale kaliemu ukrasc to zle...
a jak ktos marudzi na to ze lekcje beda trwaly godzine to niech sobie pojda na uczelnie gdzie siedzi sie najczesciej ponad 1:30h bez przerwy....
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
abstrahoojoąć....chcecie Ameryke. Szkołe bez stresu. Tam goscie na studiach nie wiedzą gdzie leży Polska.......może nawet nie słyszeli o Europie.
Zaczyna sie. Dziwne w tym kraju jest to że już po 100 danich sprawdza sie jak poradziła sobie nowa grupa kierująca.....a po 4 latach sie mówi że to tamci spieprzyli. Tylko że ci tamci to my. Bo sie kolejka powórzyła. Można i tak........
Zaczyna sie. Dziwne w tym kraju jest to że już po 100 danich sprawdza sie jak poradziła sobie nowa grupa kierująca.....a po 4 latach sie mówi że to tamci spieprzyli. Tylko że ci tamci to my. Bo sie kolejka powórzyła. Można i tak........
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
-
- Kontakt:
Nio i zajebiscie, kocham matematyke - Dziekanka...
Zmarnowane wakacje, zmarnowane mnostwo cennego czasu, poswiecone spotakania z dziewczyna , jazda na rowerze , imprezy , kasa na korki - wszystko zeby to zdac i co? I Jedno wielkie GOWNO! Moj najlepszy kumpel tam z ktorym kulismy tak samo... i jeszcze 28 osob ( na 42 zdajace... )
ZAJEBISCIE! Matma rulez I pomyslec ze ja udzielam korek z materialu liceum :> lol
Zmarnowane wakacje, zmarnowane mnostwo cennego czasu, poswiecone spotakania z dziewczyna , jazda na rowerze , imprezy , kasa na korki - wszystko zeby to zdac i co? I Jedno wielkie GOWNO! Moj najlepszy kumpel tam z ktorym kulismy tak samo... i jeszcze 28 osob ( na 42 zdajace... )
ZAJEBISCIE! Matma rulez I pomyslec ze ja udzielam korek z materialu liceum :> lol
-
- Kontakt:
q[]-[]ta pisze:guma , w przypadku gdy osobe nie stac na dany lek jest mu przydzielany lek tanszy o tych samych wlasciowsciach [ na rynku masz ich od zajebani.a, a ze lekarze wypisuje recepty na jedne z drozszych to juz wina wylacznie lapowek ] Po drugie leki niezbedne do zycia sa pod dotacja [ jesli nie masz pieniedzy a lek jest niezbedny dostaniesz dotacje chociarzby z funduszu UE ale wiekszosc osob o tym nie wie bo jest zbyt glupia zeby sie tym zainteresowac ].
Wszystko ma swoje plusy I minusy
wiesz, ja tego nie neguje, tylko ostatnio slyszalem ze niektore leki mialy byc usuniete z listy tych refundowanych, poza tym jezeli kogos stac tylko na tansze zamienniki jakichs lekow, a one tez zdrozeja, bo akcyza to nie kobieta, nie wybiera sobie lekow tylko zwieksza cene wszystkich (a przynajmniej tak mi sie wydaje), a nawet jezeli nie sa to leki niezbedne do przezycia to te niezbedne do w miare normalnego zycia tez moga oznaczac powrot do jednym slowem mowiac chujowki...
nie znam sie na tym ale tak mi sie wydaje...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...