po 1 . wielkie gratulacje i owacje na stojaco dla pierwszych skaczecych dziewczyn (trzeba bylo troszke je nakusic ale wrescie pokazaly co potrafia) wielkie brawa. nie obylo sie bez siniakow ale i to nie powstryzmalo Ewke z oklusza na dalsze skoki. Czekamy az Ewki (z zabrza i oklusza) odwaza sie na zielona i moze na 8-ke, a Maniek na skok z drewnianego dropa:)
po 2 . masy moga byc nawet co dziennie tylko nie wiadomo czy beda wtedy konkursy, ale wsrto pocwiczyc i spotkac sie ze znajomymi ( fojreka i wypic piwko -oczywiscie bezalkoholwe)
po 3 . wstepnie nastepna masa bedzie 16 pazdziernika ale to wam jeszce dam znac
po 4 . bedzie zrobiony drop 9mtreow!!!!!! łogień z żici
po 5 . dawajcie fotki
lyra pisze:sorki za dwa posty;)
Taaak, ostatnio bylam na rozowo, przedostatnio na zolto, a jeszcze wczesniej na czarno;p, ale charakterystyka, ale milo, ze ktos mnie zapamietal:)
Pozdrowienia;)
Dokładnie tak jak piszesz ale pod czarną kurtką byłaś na żółto:D Przy Tobie rower jest zawsze na drugim miejscu;)...
Pozdrawiam
chcialbym zaznaczyc ze post FREERIDEOWA MASA KRYTYCZNA bije narazie wszelkie rekordy odwiedzin i odpowiedzi moze jakis rekord ginesa co???// amoze na masie ktos zrobi rekord w dropie albo na dircie po czwórny back flip albo 1080... no panowie i dziewczeta starac sie!!!!!!
Maniek, nie wyglupiaj sie :P!
Jak ktos mogl zapamietam centymetrowy znaczek na mojej bluzce łoo :P...
A co do nastepnej masy to sie bardzo ciesze, bo chcialam sie poprawic. Teraz po tych glebach za bardzo mnie wszystko bolalo:P zeby skakac na tych wiekszych
co sie dziwicie to tylko shiver190 mm( z tlumikami motocrosowymi) i gaint dh team z 215mm skoku kazdy by dobil na 30 cm mega chopie, dobrz ze aby sodelka nie zlamal, bo ostatnio cois gadal ze on najdlalej skoczyl z dropa dlatego zlamal zic, No coz Rocky- 1:0 dla rudego, rocky juz nie jestes najlepszy, hahahahah kurde Rudy co za obciach