[Kraków] Bielany- jeździ ktos?
[Kraków] Bielany- jeździ ktos?
Cześć, od października zaczynam studia w krakowie, bede mieszkał na Bielanach, w planach mam przywiezienie sobie rowerka do krakowa. Dlatego chciałęm sie zapytać czy ktoś z bielan lub okolic jeździ na rowerku? Wiem ze jest jakaś trasa zrobiona w lasku wolskim. Chciałbym nawiązać jakieś znajomości z Krakowskimi (bielańskimi ) bajkerami, gdyż nie orientuje sie gdzie mozna pojeździć, a pozatym w grupie zawsze jakoś sympatyczniej.
Przyjaciół trzymaj blisko, a wrogów jeszcze bliżej... :>
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak ktoś pisze że "chce sobie pojeźdźić na rowerku" to mnie kurwica bierze.
od jeżdżenia na "rowerku" są deptaki.
chcesz przyjechać i pojeździć na trasie to sie w pisz w dział "ustawki" i może znajdzie sie ktoś kto bedzie chcial cie oprowadzić w miejscach które są dla ciebie nowe.
jesli masz mieszkac na bielanach, to wystarczy że wyprowadzisz rower Aleją Wędrowników do góry na drogę pod klasztor, potem skręcisz przy szlabanie w lewo, asfaltem do góry jakies 10 - 15 min i jesteś pod zoo. tam masz do dyspozycji kilkanascie szlaków rowerowych, jeśli jeździsz xc, oraz jakieś 5-6 tras w tzw. polskim standardzie dh. pozatym masz jedną trasę North Shore, której jeszcze nie udało mi sie dokończyć. Bez kogoś kto je zna nie znajdziesz ich za nic.
pozdro
od jeżdżenia na "rowerku" są deptaki.
chcesz przyjechać i pojeździć na trasie to sie w pisz w dział "ustawki" i może znajdzie sie ktoś kto bedzie chcial cie oprowadzić w miejscach które są dla ciebie nowe.
jesli masz mieszkac na bielanach, to wystarczy że wyprowadzisz rower Aleją Wędrowników do góry na drogę pod klasztor, potem skręcisz przy szlabanie w lewo, asfaltem do góry jakies 10 - 15 min i jesteś pod zoo. tam masz do dyspozycji kilkanascie szlaków rowerowych, jeśli jeździsz xc, oraz jakieś 5-6 tras w tzw. polskim standardzie dh. pozatym masz jedną trasę North Shore, której jeszcze nie udało mi sie dokończyć. Bez kogoś kto je zna nie znajdziesz ich za nic.
pozdro
trail building since 2002 / super 8 power!