Ciezkie zycie kuriera ?

Ref
Kontakt:

Ciezkie zycie kuriera ?

Post autor: Ref »

Pracowal/pracuje ktos jako kurier - jak wrazenia z pracy ? i ew. jak zarobki..
do wytrzymania robota ?

jak ktos cos wie - cokolwiek. To niech pisze, bo "rozwazam" temat
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

jak masz być kurierem to tylko samochodem a tym bardziej w wawie średnie zarobiki kuriera na rowerze to 700-800 zł a samochodem ok 2000zł więc różnica jest.pozdro
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Nie byłem ale chciałem .. i ludzie mi to "odradzali" ...

Jezeli chcesz byc kurierem to najlepszy SKUTER ... wącha paliwo bo nie mozna powiedziec ze pali i zapierdalasz szybciutko miedzy samochodami ...

Nzajomy rozwoził żarcie i miesięcznie wydawał ok 500 zł na paliwo do samochodu a na skuterze mieści sie w 60 zł ....
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

jaco jak ty cos powiesz to zwieracze ściska.. jaki opsajt
olaca sie byc kurierem, czesto widze chłpaków w sklepei a jestem tam czesto.
głownie zalezy jaka paczke trafisz, ile potrafisz dziennie przejechac i czy ci roweru nie zakoszą. w wawie sie opłaca nawet
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

ja bylem przez 9 dni :) rozwozilem pizze zajebista praca pracowalem se 5 godzin smigaleem na biku pizza codziennie na obiad za darmo od godziny 3 zeta plus napiwki plus w zaleznosci od kursu kasa za kurs wychodzilo srednio 30 zeta dziennie :-]i poszlo w bika i imprezki...
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

no to niezle:] też miałem w te wakacje pizze roznosic ale cos nie wypalilo :/ w przyszlym roku juz prawko będzie wiec luzik :)
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
Roman_Maxx
Kontakt:

Post autor: Roman_Maxx »

W sumie ciężka jest to praca ale ćwiczenie doskonałe, zobaczcie tutaj: http://www.bikeworld.pl/?ppg=komentarze&id=548&dzial=2

http://www.bikeworld.pl/forum/temat.php?id=2909#47584
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

ja pracuje w ******* Mc'donaldzie jestem juz instruktorem i mam na reke ok 7,45 na reke za godzinke ojebywania sie w pracy.Pracuje w poniedzilki soboty i niedziele.wyciagam ok 700 zl miesiecznie i do tego jeszcze studia.
Jest ciezko ale jakos daje rade.
jadzie !!
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

EVANGELION a ile wyciaga starszy bulkowy ?
cementarydh
Kontakt:

Post autor: cementarydh »

kto z was był kurierem dłużej niz miesiąc żeby się o tym wypowiadać ???

zostaw tą prace dzieciaku, roznoś sobie ulotki lepiej.
trail building since 2002 / super 8 power!
czesiek
Kontakt:

Post autor: czesiek »

A ja wam to powiem tak nie wystarczy miec jakiekś rozpadającej sie kolarki która psuje sie na każdym kroku i kierownicy baranka obruconej i uciętej i mysleć ze jesteś trendi bądz koła 26 z przodu !! ludzie nie róbcie wioski !! jest to zmora (tak jak rower mojego pewnego znajomego) Praca w firmie kurierskiej jest ciężka ale całkiem spoko sprawa napewno wymaga kondycji i odpowiedniej psychiki !! ajak chcecie sobie zobaczyć prawdziwe kurierki to looknijcie na www.gomada.waw.pl kwadratowych kół !!
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

link nie dziala
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
czesiek
Kontakt:

sorrryy :) www.gromada.waw.pl !!
cementarydh
Kontakt:

Post autor: cementarydh »

czesiek pisze:A ja wam to powiem tak nie wystarczy miec jakiekś rozpadającej sie kolarki która psuje sie na każdym kroku i kierownicy baranka obruconej i uciętej i mysleć ze jesteś trendi bądz koła 26 z przodu !! ludzie nie róbcie wioski !! jest to zmora (tak jak rower mojego pewnego znajomego) Praca w firmie kurierskiej jest ciężka ale całkiem spoko sprawa napewno wymaga kondycji i odpowiedniej psychiki !! ajak chcecie sobie zobaczyć prawdziwe kurierki to looknijcie na www.gomada.waw.pl kwadratowych kół !!
a ty dokładnie pokazałeś jak dobrą masz psychikę, jeżdżąc na zlecenia tramwajem gdy padał deszcz i zwalniając się z pracy gdy skończyły się wakacje.

zmorą jest dla ciebie cudzy rower? tym właśnie dajesz najlepsze świadectwo o sobie samym, dla innych kurierów nigdy nie jest ważne na czym jeżdżą, kochają swoją pracę, jeżdżą w deszczu, w zimie, potrafią przejechac tysiące kilometrów na swój koszt żeby spotkać innych kurierów na allejkatach i dobrze sie razem bawić. są zdolni do poświęceń, wykonując za siebie zlecenia nawet gdy pracują w konkurujących ze sobą firmach.

oglądaj sobie "prawdziwe kurierki" bo tego czym żyje prawdziwy kurier nie udało ci się zrozumieć ani pojąć.
trail building since 2002 / super 8 power!
MiZZiU
Kontakt:

Post autor: MiZZiU »

o kurde co za wypowiedz O.o kozak :] pozdro !
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
czesiek
Kontakt:

<hahaha> jestes bogiem wiem otym i że nikt nie może sie z toba ruwnac !! no cóż ale ja odbierałem przynajmniej telefony ze zleceniami jak do mnie dzwonili a nie wyłanczałem koma :p lubie się kłucić !! tylko ze zawsze to umnie naprawiałes swój złom !! bo ty nie miałes nigdy kluczy iłatek !!
ODPOWIEDZ