[Kraków] Bielany- jeździ ktos?

Gacek
Kontakt:

[Kraków] Bielany- jeździ ktos?

Post autor: Gacek »

Cześć, od października zaczynam studia w krakowie, bede mieszkał na Bielanach, w planach mam przywiezienie sobie rowerka do krakowa. Dlatego chciałęm sie zapytać czy ktoś z bielan lub okolic jeździ na rowerku? Wiem ze jest jakaś trasa zrobiona w lasku wolskim. Chciałbym nawiązać jakieś znajomości z Krakowskimi (bielańskimi ) bajkerami, gdyż nie orientuje sie gdzie mozna pojeździć, a pozatym w grupie zawsze jakoś sympatyczniej.
Przyjaciół trzymaj blisko, a wrogów jeszcze bliżej... :>
gal anonim
Kontakt:

Post autor: gal anonim »

lasek wolski trasa dh i north shore, a na sikorniku jest dual :]
to sa najlepsze miejscowki jak dla mnie
Gacek
Kontakt:

Post autor: Gacek »

hehehe dzięki za info, ale jakby to powiedzieć.... mozna widzieć gdzie dokłądnie to jest??? ponieważ lasek wolski jest jak dla mnie dość duzy.:P
Przyjaciół trzymaj blisko, a wrogów jeszcze bliżej... :>
gal anonim
Kontakt:

Post autor: gal anonim »

kolo zoo za skladem drewna, north shore jest ukryty ze cieszko samemu trafic, a dual kolo kopca kosciuszki
owoCNIK
Kontakt:

Post autor: owoCNIK »

Macie moze jakieś fotki miejscówek?? ..albo jakąś stronke??
PoZdRo
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Gacek Jak przyjedziesz to wystarczy, że napiszesz to można Ci pokazać miejscówki.....
owoCNIK
Popatrz sobie na pinku..........
cementarydh
Kontakt:

Post autor: cementarydh »

jak ktoś pisze że "chce sobie pojeźdźić na rowerku" to mnie kurwica bierze.

od jeżdżenia na "rowerku" są deptaki.

chcesz przyjechać i pojeździć na trasie to sie w pisz w dział "ustawki" i może znajdzie sie ktoś kto bedzie chcial cie oprowadzić w miejscach które są dla ciebie nowe.

jesli masz mieszkac na bielanach, to wystarczy że wyprowadzisz rower Aleją Wędrowników do góry na drogę pod klasztor, potem skręcisz przy szlabanie w lewo, asfaltem do góry jakies 10 - 15 min i jesteś pod zoo. tam masz do dyspozycji kilkanascie szlaków rowerowych, jeśli jeździsz xc, oraz jakieś 5-6 tras w tzw. polskim standardzie dh. pozatym masz jedną trasę North Shore, której jeszcze nie udało mi sie dokończyć. Bez kogoś kto je zna nie znajdziesz ich za nic.

pozdro
trail building since 2002 / super 8 power!
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

ja nie
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
ODPOWIEDZ