co lepsze :]
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
eee mówcie co chcecie... ale zdecydowanie panienka:P rower fajna rzecz, kupe czasu sie poświeca tej pasji.. no ale to tylko rzecz:P Nie przytulisz nie pogadasz nie.. no własnie:P ale bądź co bądź czsem cięzko jest zdecydować czy iśc do panny czy pośmigać z kumplami na rowerku:P jednak zawsze można te 2 rzeczy pogodzić:D:D:D
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
eeeee jak to nie pogadasz?? moj kumpel ze swoja 'szybka suzi' gadal caly czas (zajebali mu) o przytulaniu nie wspominajac :P serious
moja 'szalona krowa' tez ma duzo do powiedzenia :P
heh ale i tak nic nie przebije goscia ktory kupil draga i mowil ze pierwszej nocy spedzil ja cala z nim w lozku bo nie bylo jeszcze supportu i sterow... :| btw moj dobry kumel to :D
ps ciesz sie ze nie znasz takich ludzi jak my :D
/ale panna moja tez jest bardzo wazna dla mnie a w razie dylematu ejdnak zawsze wybieram ja... co by nie mowic/
moja 'szalona krowa' tez ma duzo do powiedzenia :P
heh ale i tak nic nie przebije goscia ktory kupil draga i mowil ze pierwszej nocy spedzil ja cala z nim w lozku bo nie bylo jeszcze supportu i sterow... :| btw moj dobry kumel to :D
ps ciesz sie ze nie znasz takich ludzi jak my :D
/ale panna moja tez jest bardzo wazna dla mnie a w razie dylematu ejdnak zawsze wybieram ja... co by nie mowic/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ekhm http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=197785 :D
po co wybierac, najpierw na pierwszym troche pojezdzic a potem troche na drugim :D
po co wybierac, najpierw na pierwszym troche pojezdzic a potem troche na drugim :D
-
- Kontakt:
Najlepsza to taka panienka co ostatnio widzialem ja w jakiejs nowej gazecie rowerowej ktora widzialem pierwszy raz. Otoz owa laseczka - calkiem urodziwa zreszta - ma pewien fetysz lubi sobie mocowac dildo na rowerach... Kierownica, siodelko... Czy nie jest to idealna kobietka? Najpierw jezdzimy sobie na rowerku a potem ona go dosiada (poleruje przy okazjii). No i my tez mamy fun...
Pozdrawiam
M
M
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a może dziewczyna na rowerq? :>
ale nie, a nóż bedzie lepiej jeździć? :| kto by to zniósł :/
ważne żeby dziewczyna nie miała w sobie nic z pedała a rower żeby nie okazał się dla ciebie zimną suką. no i ekhm, żeby jedno i drugie cie kochało :D i z twoja wzajemnoscią. wtedy życie będzie pikniejsze. a z kim z powyższych lepiej mieć dziecko, to już sami musicie rozkminić ;-)
pozdro all (dziewczyny ;D )
pozdro tej która jeszcze nei wie że mnie kocha :*** kocham Cię kotku :*** :D
ale nie, a nóż bedzie lepiej jeździć? :| kto by to zniósł :/
ważne żeby dziewczyna nie miała w sobie nic z pedała a rower żeby nie okazał się dla ciebie zimną suką. no i ekhm, żeby jedno i drugie cie kochało :D i z twoja wzajemnoscią. wtedy życie będzie pikniejsze. a z kim z powyższych lepiej mieć dziecko, to już sami musicie rozkminić ;-)
pozdro all (dziewczyny ;D )
pozdro tej która jeszcze nei wie że mnie kocha :*** kocham Cię kotku :*** :D
what can I say... ;)