pytanko jest takie mianowicie czy bunego jest łatwiej na fulu czy na sztywniaku?? bo wiekszosc ludzi co spotykam mowi ze na fulu.. ja mam fula i owiele nizszego bunego zrobie niz na sztywniaku.. moim zdaniej duzo sie traci przez damper ktory sie ugina.. ale niektorzy mowia ze welasnie on wybija ... wiec jak to jest :> :P
jasne że na sztywniaku. Po pierwsze lżejszy, po drugie nie tłumi. Chyba że ktoś ma technike wybijania sie ze sprężyn. Ale tak to by trial na fulach był, a jest na lekkich alu sztywniakach jednak.
[quote="erenes"]jasne że na sztywniaku. Po pierwsze lżejszy, po drugie nie tłumi. Chyba że ktoś ma technike wybijania sie ze sprężyn. Ale tak to by trial na fulach był, a jest na lekkich alu sztywniakach jednak.[/quote]
i wszystko powinno byc juz jasne;]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
to wszystko zalezy od kilku spraw. raczej łatwiej zrobic bunnego na hardtailu, ale ja po przesiadce na fulla robie go na taką samą wysokość. oczywiście tłumienie odkrecone, bo inaczej to durzo trudniej jest. Jak umiesz coś na sztywnym, to na fullu też zrobisz tylko że może byc trudniej.