Truvativ Five-D
Truvativ Five-D
Zwykłe lorby na isis... nie wygladaja na jakies chujoowe ale zajebiste tez nie sa. Niektorzy twierdza ze musze je jak najszybciej wymienic, a inni ze skoro sa na isis to nie musze sie bac o wytrzymalosc bo to w koncu truvativ. I co ja mam z tym zrobic ? jesli rzeczywiscie mi pierdolna te korby to lepiej je wymienic. Tylko ze jesli to zbedne to nie ma sensu zal kasy.
OBSTAWIAMY !
pierdolną czy nie pierdolna ?? oto jest pytanie
OBSTAWIAMY !
pierdolną czy nie pierdolna ?? oto jest pytanie
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków
Re: Truvativ Five-D
zalezy jak jezdzisz
ja zaczynalem na tej korbie i trzymala iedo dzis
bowymienilem bo siekulko z kwadrata zrobilo
jak na pocatek jest spoko ale pozniej sie wyrabiaja scianki wiec mysle ze isis to lepsze rozwiazanie
pozdro
ja zaczynalem na tej korbie i trzymala iedo dzis
bowymienilem bo siekulko z kwadrata zrobilo
jak na pocatek jest spoko ale pozniej sie wyrabiaja scianki wiec mysle ze isis to lepsze rozwiazanie
pozdro
ale przeciez sa na isis :D caly czas o tym mowie ! tylko ze to podobno korby nie do skakania, nie jezdze az tak super ale duzo skacze i to nie male hopki. Pytanie czy jesli to kiepskie korby na isis to czy powinienem je wymienic na lepsze (czy to takie trudne? :P) Jesli suport ma jakies znaczenie to dodam ze mam najwyzszy model truvativa giga pipe dh, wiec ta czesc raczej wytrzyma
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków
Suport to masz extra!! Sam taki mam ;), no ale korby do naprawde wymień przy najbliższej okazji...Sam miałem takie tyle, że na kwadrat :/. I bynajmniej nie zjebał mi sie ten kwadrat tylko gwint w korbie :/. Przychyle sie też do opini CIELAKA:
Ale bedzie to raczej krutki czas....cielak pisze:na jakis czas powinna posluzyc:D
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=57635
ja mialem te korby tylko ze na kwadrat :] we wtorek skonczyly swoj zywot ( a dokladniej lewe ramie - moja silniejsza noga) jakos sobie robilem pivota i chcialem stanac na tyl z pedal kicka odrazu ale niestety korba nie wytrzymaal i pierdolnela a ja o malo co sie nie wyjebalem :/ a co do kwadratow to sa jak nowe no tylko ze korba jest juz w czesciach :/ i nic sie nie da zrobic trzeba kupic nowa :( niestety nie mam fotek ale moze niedlugo beda :P
wkoncu nowa ramka :]- a-gang p.m. 2006
http://www.pinkbike.com/photo/914626/
http://www.pinkbike.com/photo/914626/
czesto tez poprostu nawet towar tego samego producenta-ten sam model ma rozna zywotnosc, jedni smigaja na tym po 2-3 lata i robia duze hopy, dropy i takie tam i nie maja zadnych problemow, inny tylko jezdze normalnie i korby gna sie, pekaja itd.
wszystko zalezy od tego jaka Ci sie trafila :)
wszystko zalezy od tego jaka Ci sie trafila :)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)