Pogoda:/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=230597 a zobaczciwe jaka tam pogoda a umnie już leje ech........
-
- Kontakt:
U na spogoda tez totalnie doniczego. Pada co drugi dzien. O ile w ciagu tygodnia jest calkiem calkiem nawet czasem goraco to w piatek popoludniu zaczyna sie chmurzyc a w soboty i niedziele pada... A wiadomo. Jak sie pracuje to nie ma zabardzo czasu na jazdy w czasie tygodnia...
Najgorsze ze w tym porypanym kraju nie ma czterech por roku jak w Polsce. Nie ma takiej typowej wiosny dlugiej i cieplutkiej tylko dwa trzy tygodnie chlapy i troche slonca i zaczyna sie lato. Jesien jest bardzo krotka... Za to k...wa zima jest! Zaczyna sie w listopadzie i trwa do konca kwietnia... Ale mozna sie takze spodziewac sniegu w maju... A zima jest tu gorsza niz w Suwalkach...:)
-30 to norma i kupa sniegu.
A dzis pada... Hura...
Najgorsze ze w tym porypanym kraju nie ma czterech por roku jak w Polsce. Nie ma takiej typowej wiosny dlugiej i cieplutkiej tylko dwa trzy tygodnie chlapy i troche slonca i zaczyna sie lato. Jesien jest bardzo krotka... Za to k...wa zima jest! Zaczyna sie w listopadzie i trwa do konca kwietnia... Ale mozna sie takze spodziewac sniegu w maju... A zima jest tu gorsza niz w Suwalkach...:)
-30 to norma i kupa sniegu.
A dzis pada... Hura...
Pozdrawiam
M
M
-
- Kontakt:
Oponka z kolcami to niezly pomysl... Kilka razy o tym myslalem ale raczej dam sobie spokoj i nie dlatego ze dobra kolcowana opona u nas kosztuje ponad stowke ale dlatego ze to zadna przyjemnosc jezdzic w ostrym mrozie... Nie chce stracic przez odmrozenie zadnego bardzo potrzebnego ... czlonka... :) Mowie oczywisci o nosie albo paluchach...
Pozdrawiam
M
M
-
- Kontakt:
maska albo rekawiczki sie klaniaja ;) przejezdzilem tak cala zime i wszystkie czlonki na miejscu (dziewczyna moze potwierdzic;)) chociaz z drugiej strony to macie mrozniejsze zimy :)
a co do kolcowanych oponek, to kupujesz dwie najtansze (macie chyba jakies tanie opony?;)), wkrety metalowe, podkladki (zeby wkrety nie wyrwaly detki i opony), wiertarke i do roboty ;)
w zime widzialem kilku gosci na takich wlasnie oponkach. wygladalo to pieknie, a jaki dzwiek, gdy kolce po golym betonie sie toczyly :)
a co do kolcowanych oponek, to kupujesz dwie najtansze (macie chyba jakies tanie opony?;)), wkrety metalowe, podkladki (zeby wkrety nie wyrwaly detki i opony), wiertarke i do roboty ;)
w zime widzialem kilku gosci na takich wlasnie oponkach. wygladalo to pieknie, a jaki dzwiek, gdy kolce po golym betonie sie toczyly :)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
a umnie za oknem pogoda akurat
sucho chlodno tylko troche wieje
ale niestety zamiast na rowerk to ide kumplowi pomagac meble do nowego mieszkania wnosic :-<
Przynajmniej pociesza mnie mysl o parapetowie :->>>
A apropo zimy ja tam lubie w sniegu pomykac
dwie bluzy zbroja a nato kuszulka zjazdowa dwie pary rekawiczek kominiarka kask i koniecznie okularki
do tego dwie pary skarpetek kaleson i dlugie spodnie i jest cieplo
sucho chlodno tylko troche wieje
ale niestety zamiast na rowerk to ide kumplowi pomagac meble do nowego mieszkania wnosic :-<
Przynajmniej pociesza mnie mysl o parapetowie :->>>
A apropo zimy ja tam lubie w sniegu pomykac
dwie bluzy zbroja a nato kuszulka zjazdowa dwie pary rekawiczek kominiarka kask i koniecznie okularki
do tego dwie pary skarpetek kaleson i dlugie spodnie i jest cieplo
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja