Podajcie pełne wyniki. Organizacja bardzo słaba po upadku kolesia który sie rozwalił pojechaliśmy do domu bo więcej było czekania aniżeli jeżdzenia. Podajcie pełne wyniki. pozdrawiam
foty robil kumpel ,a ja kamerowałem kamerka od kumpla. I udało mi sie uchwycic najgorsza glebe z zawodów:/ (gleba DENUSA) kolesia na czerownym dragu z boxxerem :( filmik moze zamiescimy ale tylko wtedy jak DENUS bedzie chciał.
NO i juz po. Byłem tam dzis zlokac i niektórych podziwiam double wymiataly na bukrze plus table topy:D ha pozdro dla wszystkich bikerów! jakie były winiki??
http://www.pinkbike.com/photo/994730/ może kiedyś POD :P ??
Siema...co do Denusa juz dzownil do kumpla i sie o rower pytal:P nic wiecej nie wiem ...
A tak ogulnie to organizacja z dupy wkurwilem sie strasznie...i pierdolilem potem juz;]
Ogulnie po polecam wbijac w drzewa;/ moze ktos widzial mnie na surowym streetlegalu;]
kurcze niedobrze, ale sie zdenerwowałem bo miałem 6 punktów i sie niezakwalfikowałem a koleś też miał 6 i wlazł no co za hujstowo... ja byłem na białym specialized'zie P.3 i Rock Shox Pike ma ktoś może jakieś moje fotki :>? jesłi tak to możecie tu napisać lub na gg: 3119933
POjebani on tam byli wszyscy ;p
Potem juz mi sie nawet nie chcialo jechac po tym jak mialem czekac na ****** kartekce godzine ;]
Ogulnie mialem wentyl w dentce na gume do zucia<lol> kolo mi sie nie chcialo krecic i skrzywilem amora hehehe :D Ogulnie mega lajt hehe
Kieł pisze:kurcze niedobrze, ale sie zdenerwowałem bo miałem 6 punktów i sie niezakwalfikowałem a koleś też miał 6 i wlazł no co za hujstowo... ja byłem na białym specialized'zie P.3 i Rock Shox Pike ma ktoś może jakieś moje fotki :>? jesłi tak to możecie tu napisać lub na gg: 3119933
z tym to byly jaja, do teraz nie wiem czemu v10 sie zakwalifikowal a ty nie, ale w sumie dobrze bo wszedl do 16