Jak zdobyć hajc na rower

Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Na to nie wpadlem. Hehe, dobra, narka, na miasto ide "polowac" ;>>>
HellboY_
Kontakt:

Post autor: HellboY_ »

zbieraj zlom :D
http://tiny.pl/h9dh - Mój rower
http://tiny.pl/slr - Moje aukcje
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

10 kurwa razy bylo
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Qcor
Kontakt:

ps: julo a skąd ty wzioles kase na pitbulla? pracowałes?
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

nie julo dostal albo mial po jakiejs super niskiej cenie
teh_pwnerer
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

wiesz co julo ??? w moich oczach jestes kompletnym DEBILEM!!! I nie wkurzaj sie ale chyba nie tylko ja tak sadze bo tylko opieprzasz!!! zauwaz ze on ma dopiero 3 posty!!! WNIOSEk jest tu nowy!!! A co ty jak chcesz zalozyc tyemat to najpierw przeszukujesz cale forum z gory na dol czy przypadkiem nie bylo juz takiego tematu????? Pomysl!!! ja tez mam 15 lat i tez wiem ze jest trudno!!! probuje znalezc jakas pracke szczegolnie ze teraz beda wakacje a troche grosza na bika napewno sie przeyda!!! Szczegolnie ze musze wymienic moj przedni amortyzator (delta hl z 99 roku)!! Pozdro dla ciebie

KTOS KIEDYS POWIEDZIAL: "SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE"
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Qcor
Kontakt:

ale julo chyba o pracy ma slabe pojecie
Tribor
Kontakt:

Post autor: Tribor »

zaj** komus bombera hehe
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

...Co do Jula, to akurat on o pracy pojęcie ma :P nie Julo?:P ale nie o tym tu mowa:> Skąd kase?? Hehe, odwieczny problem każdego lenia!:P Masz komputer?? internet?? No to masz mase możliwości zarobienia pieniędzy! Allegro.. ogłoszenia.. kupujesz taniej, sprzedajesz drożej.. Zbierałeś kiedyś znaczki? Monety? tudzież jakieś inne dziadostwo?? Teraz Cię to już pewnie nie kręci.. no to co za problem.. robisz zdjęcia, strzelasz opis i na aukcje... poza tym napewno masz dziadków, wójków bla bla bla.. idziesz.. przeszukujesz piwnice/komórke.. mówisz że zrobisz porządek.. oprócz tego że dostaniesz kase za posprzątanie to jeszcze jakiś złom wyciągniesz.. ja ostatnio sprzatałem piwnice i 2 garaże... uzbierało się troche tego dziadostwa.. zawiozłem na skup i wpadło 95zł:-)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

nie odpowiem w kolejnosci postow bo nie chce i sie teraz doszukiwac.

Co do tego ze ma 3 posty - i ****? Mam w dupie czy jest nowy czy nie. Chodzi o to ze trzeba pomyslec a nie zerowac na pomyslach na biznes innych. Obczaic swoje patenty.

Co do pitbulla: zapierdalalem prawie rok na dragu z pozyczonym amorem, odkladalem kazdegoi zeta, zaczalem sprowadzac czesci z Czech, zaczalem obracac uzywanym sprzetem i tak sie to rozroslo ze stac mnie na to zeby jezdzic na tym na czym jezdze. A od nikogo nie dostaje na rower pieniedzy. Cud nad Wisłą sie zdaża jak dostane np. kilka zeta jak gdzies jade do Szczyrku czy gdzies tam pojezdzic.

qcor: co to jest slabe pojecie o pracy, wytlumacz mi bo ja taki biedny ciemny ***** jak tu mi mowia wielcy bikerzy teoretycy zjazdu...

wiedzmin: tak kurwa. nie wiem skad dostalem. A cena? No tak. Co jeszcze? Moze jeszcze sie dowiem ze mi doplacili do tej ramy? Kurwa jak mnie ludzie tutaj normalnie wkurwiaja czasem. W tym kraju nie dostaje sie nic za darmo, a super ceny to wielkie marzenie chyba kazdego czlowieka...

Aha. Qcor: czy to byla jakas sugestia to "skad masz pitbulla? pracowales?" - sugerujesz ze dostalem na niego kase? Ze sie w kieszeni wziela od Boga?
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
wasyl
Kontakt:

Post autor: wasyl »

he he he julo hc dopre popieram cie ;]
http://dirtjump71.magma-net.pl/
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Julo: pełen szacuken jesli na rower zarabiasz sam!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

dzizaz julo fack nie wkorwiaj sie tam, myslalem ze dostales taniej prototypa do testow
teh_pwnerer
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

w sumie to popieram Jula ....

Ja tez sam zarabiam na bika (mam 18 lat dla ciekawski) .. zarobiłęm tak przez ponad 2 lata na bika XC (ponad 3500zł) którego musiałem upłynnic aby pokryc koszt arehabilitacji po złamnaniu kostki na biku nota bene. Teraz mam Gianta ACida '04 i tez sam na niego robie .. z resztek kasy która została mi po mim poprzednim i po tym co jakos tam uciułałem ... nie ma co chłopaki drogi sport (opchranicze, sprzęt, itd) i trzeb akase mieć .. a na pozyskanie pieniedzy jest tylko jeden sposób .. praca .. ew możecie wejść w nocy do jakiegos sklepu i sobnei coś wziąśc ... :P wtedy dostaniecie nowego bika i 5 lat w zawieszeniu na 8 ... nie ma co kombinowac .. dla mnie kombinowanie to np odkładnmaie puszek po browarach ... kiloram to 4 zł 50 gr ... wiec tak średnmio mam jakieś 50 zł na 2 miechy z nieba ... stray cos wypije i tak dalej ..

Pracujecie a bedizeice mieli kase ;]
pozdro 4 all
DubinRB
Kontakt:

Post autor: DubinRB »

Stary kombinuj...

Ja robiłem Scate parki do Fingerboardów na czym zarobiłem jakieś 500zł.
Inna sprawa to domowy remanent. Stare ciuchy, kaski itp. Mącisz gdzie się da byle legalnie:p. Jest jeszcze jeden ryzykowny sposób. Szukasz jakiejs okazji w sprzęcie i sprzedajesz drożej.Najmij się u rodziców.( Ja malowałem płot przez misiąc((chyba ze 100m)) i zarobiłem sobie spoko kase. Nie można narzekać trzeba szukać. Też mam 15 lat.

Pozdroofko
eeeeee.....rower...
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

... wg. mnie to chyba jasne że samemu zarabia sie na rower (no chyba że ktoś ma naprawdę bogatych starych:P), ale tym lepiej, bo ma więcej czasu żeby jeździć na rowerku:-) Sam nie rozumiem ludzi, którzy tylko czekają na gotowe.. "jak zarobić?, skąd wziąść?.. bla bla bla" a rusz że głową jeden z drugim.. ja kiedy miałem te 15-16 lat też sam na rower zarabiałem, i nie mówie tu o jakiejś ciężkiej fizycznej pracy... trzeba kombinować, tak niestety już jest w naszym kochanym kraju.. ale nie mam tu na myśli jakichś machlojek, czy głupich nielegalnych przekrętów... Jedyną rzeczą jaką starzy kupili mi do roweru to pedały (Point alien II), jakieś 2 lata temu i jeżdżę na nich do tej pory:DTeraz są wakacje... łatwiej zarobić jakąś kase.. pracujessz całe wakacje.. a potem na jesień, czy przez zime kiedy częście bardzo często tanieją kupujesz, składasz i na przytszły sezon masz wymarzoną maszynę:)
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

Dobra miałem tego nie pisać ale żal dupe ściska jak czytam niektóre posty....

Mam rodzinke na wsi, wszędzie są tam plantacje owoców. Rwąć wiśnie (miałem 13 lat) w niecałe 4 dni zarobiłem 150 zł. W tym roku zamierzam znowu troche popracować i kupić nowego amora. :P
fistach
Kontakt:

Post autor: fistach »

a mi kase dal stary jak mialem 16 lat na pierwsza Dual-owe =] porostu mu uswiadomilem ze to jest moje zycie a rower w domu jest ŚWIĘTY !!!!!!!!!!!!! i juz po zawodach ( oczywiscie ciolem po kosztach i nie myslcie sobie ze muj stary jest niewiadomo kim rower mam za 2500 mniej wiecej na tyle go wycenilem a zlozylem za mniej bo kupowalem ze zniżkami =] )
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="Dex"]Dobra miałem tego nie pisać ale żal dupe ściska jak czytam niektóre posty....

Mam rodzinke na wsi, wszędzie są tam plantacje owoców. Rwąć wiśnie (miałem 13 lat) w niecałe 4 dni zarobiłem 150 zł. W tym roku zamierzam znowu troche popracować i kupić nowego amora. :P[/quote]

no i co kurwa, myslisz, ze wszyscy maja ****** plantacje owocow obok domu... ta , chyba plantacje ziola jesli juz...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
ODPOWIEDZ