nie wiecie co z tym kolesiem z gliwic co sie wywalil na mega dablu?? jechalem za nim w tym wyscigu i wygladalo to strasznie :/ wolalbym zeby nie zaliczyl gleby niz to ze dostalem sie przez nie do 16...
Mi się bardzo podobało po za cienką momentami organizacją..... wystartowałem... poważniej nie glebnołem.... w finałach się znalazlem... :) Red Bulle dwa dostałem :) i zapiekanke też miałem. :)
Jednym słowem czego więcej chciec :)
Pozdro!
zawody z poprzednich lat były lepsze!!!! a teraz wszystko sie przeciąga przez rolakrzy i skatów!!! powinni zrobic oderębne zawody!! bo jak tak ma byc to...!!Moze jak bedize liga północy to wtedy będzie porządnei zorganizowane!!! podeślijcie mi fotki na bartek.palka@interia.pl!!! a denus napisz do mnie jak chcesz ten filmik bo ja mam wszystko dokładnie nagrane!! mój gg 3028579
fakt...organizacja słaba ale jak któryś z was zrobi to sam lepij to wtedy pogadamy!! Robiłem zawody sam, ponieważ w Rybniku nie ma jakiej kolwiek osoby która robiła by coś więcej niż tylko pierdoliła!!
Brawo dla grupy kolarskiej Rybnik i prezesa Mariusza KOWALCZYKA że mnie wyhujali dzień przed zawodami!!
Siemka;]
A ma ktos moze filmik albo cos jak ja przylutowalem w drzewo po dablu??...
Albo ogulnie jakies moje foty albo film:)
Taki kolo na surowym streetlegalu z suntorkiem:P
eee.... Rampage ty wtedy za mną jechałes ale wygrałem :) daj gg bo mam twój filmator jak zajebałeś <lol>
aha i jeszcze do frutisa kolbka i mongołą jak z wami startowałem to mi sie popinkoliło ja miałem 12 pkt tyle co wy a nie 6 !!!