filmik streetowy
filmik streetowy
nie bede sie rozpisywal bo o poziomie jazdy, jakosci nagran i montazu, powie wam 12s. filmu - a zreszta sami sie przekonacie :P
tak wiec, bez zbednego gadania, zapraszam do sciagania
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... /Zdupy.wmv
tak wiec, bez zbednego gadania, zapraszam do sciagania
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... /Zdupy.wmv
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zdecydowanie za duzo abubak. za to minus jeden punkt. trzesaca kamera nastepny minus jeden.malo trikow w sumie, abubaca,180,manual,crancflip to troche wg mnie malo jak na dobry film streetowy. minus jeden. podobalo mi sie pare akcji nie moge tylko narzekac, ogolnie bardzo fajny poziom, ale ze tak powiem: idealny do dalszego rozwoju. aaa wlasnie. nasteopny minus bedzie za beznadziejnie glupie ujecie tego kogos kto stoi na tej malutkiej skarpie w lesie i sie przymierza czy skoczyc [jak by to bylo nie wiem 5 metrow]. po takich filmach jak ostatnio widzialem ludzi z polski takie ujecie jest po prostu smieszne. a po drugie tak pasuje do filmu streetowego jak swini siodlo. ogolem wychodzi 6/10. z checia ogladne nastepne filmy mam nadzieje ze lepsze. pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
Junior - no jakas dluga wypowiedz :)
to nie mial byc dobry film streetowy tylko film streetowy jak w tytule :P
a co do tego kogos stojacego na "skarpie" to specjalnie bylo tak zrobione dla jaj (tak, znam chociazby pjf3) :P
dzieki wszystkim za konstruktywna krytyke :D
postaram sie, zeby byly nastepne produkcje (lol) i poziom byl rosnacy ;)
to nie mial byc dobry film streetowy tylko film streetowy jak w tytule :P
a co do tego kogos stojacego na "skarpie" to specjalnie bylo tak zrobione dla jaj (tak, znam chociazby pjf3) :P
dzieki wszystkim za konstruktywna krytyke :D
postaram sie, zeby byly nastepne produkcje (lol) i poziom byl rosnacy ;)
hmmmm ... szczerze mówiąc filmik mi się średnio podobał .... widze że ludzie tu same pozytywne oceny wystawiają ale jak dla mnie to najwyżej 4/10. Po pierwsze montaż kuleje ... za długie akcje ... brak zgrania z muzyką ... dużo tych samych tricków, a wsumie za mało jak an tak długi film ... niektóre motywy są bezsensowne, no ale mają być dla jaj (moje poczucie humoru tego nie wyłapało ... sorry ;) ), no ale z drugiej strony niektóre tricki wyszły naprawdę fajnie :) A no i ciężko było by ten film określić streetowym .... troszkę mu bbrakuje :) Ale jak napisał inur są podstawy do czegoś większego, a więc do dzieła!!!Czekam na drugą część, pozdro!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt: