Rower 2500zł <-- moj setup :)
Rower 2500zł <-- moj setup :)
Siema mam zamiar poskładac sobie rower do disrtu/streetu. Mam ok. 2500zł i niewiem czy kupic jakis złozony czy składac :) Co myslicie o takim setupie ;) :
NS Bitch
sztywny widelec Trek
korba Bmx Hades zembatka venom
koła 2x 24" mysle ze dm24lub single track
na piastach winzip szprychy champion
kiera pure
mostek bmx
klamka jakis avid
hamulec mechnik deore
pedzie vp 559
opony k rady
co wy na takie czesci ? moze macie jakies inne propozycje ? aha i jak z bitchami bo coł było ze trzeba zamawiac czy cos ? czy juz niejest za pozno ??
NS Bitch
sztywny widelec Trek
korba Bmx Hades zembatka venom
koła 2x 24" mysle ze dm24lub single track
na piastach winzip szprychy champion
kiera pure
mostek bmx
klamka jakis avid
hamulec mechnik deore
pedzie vp 559
opony k rady
co wy na takie czesci ? moze macie jakies inne propozycje ? aha i jak z bitchami bo coł było ze trzeba zamawiac czy cos ? czy juz niejest za pozno ??
-
- Kontakt:
Xxsin an niby czemu nie bitch? Jest zajebiscie krotki. Po raz kolejny pokazujesz jak bardzo sie na tym wszystkim nie znasz. Nie napisales jeszcze np. o sterach, suporcie, gripach, przerzutce/singlu lancuchu... A z takich czesci to 500zl moze wyjsc. Policz na maxa wszystko.
http://allegro.pl/show_item.php?item=47755891
-
- Kontakt:
Damage` odnosze wrazenie ze on chce miec singla wiec przezutki beda mu zbedne a ta korba hades jest hyba razem z suportem bo to jest korba bmx i sprzedaja ja z tymi wszystkimi gratami;P
dokladnie wez obrecze mamooth sunrims beda lepsze do streeta niz singletracki/dm24
dokladnie wez obrecze mamooth sunrims beda lepsze do streeta niz singletracki/dm24
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Damage` a Streetlegal jeszcze krótszy. no i jak chce korbę BMX-ową to lepiej chyba wziąć SL-a nie ? do tego, piasty BMX-owe typu Quando są taniuśkie i nie do zajeżdżenia.ja osobiście bym brał SL-a. ale to kwestia gustu...
maNS1 fajny setup, tylko nie wiem, czy z całym rowerem się wyrobisz do 2500zł.
Pozdro !
maNS1 fajny setup, tylko nie wiem, czy z całym rowerem się wyrobisz do 2500zł.
Pozdro !
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie doczytalem ze korbe bmx bo te korby tez. Ale nie polecam tej korby gdyz jedna zostala juz zmaskrowana troche. Bitch daje rade w dircie i mozna na nim jezdzic rownie zajebiscie jak sl'u, oba sa krotkie a sl jest mega krotki.
Kamol mocowanie do v-ek da sie dospawac bez problemu. Ale co fakt to fakt - korba bmx'owa przemawia za sl'em.
Kamol mocowanie do v-ek da sie dospawac bez problemu. Ale co fakt to fakt - korba bmx'owa przemawia za sl'em.
http://allegro.pl/show_item.php?item=47755891
jak juz chcesz tarcze to kup avida bb7 albo bb5, deorka jest strasznie slaba a majac avida bedziesz pewien ze lepiej nie mogles trafic z sila. sam chetnie bym swojego nine'a zamienil na avida ten hamulec bije nawet hydrauliki. a jak nie to lepiej kupic v-ki (nie wiem czy ta rama ma mocowania pod hamulec szczekowy).
www.trialshop.pl
wiec tak z korba to nie ma problemu bo na rowerowym sa wszystkie graty suport i inne mocowania do mufy mtb.. ale mysle jeszcze nad opcja zamiast bmx'owej wziasc hussefelta z dobrym suportem ;)
co do hamulców to zobacze jak bede z kasa stał bo mam zamiarkupic je pozniej tzn po ramie kołach korbie :)
a z tym czy sie wyrobie w 2500 to niewiem ale wiecie ja to chce złozyc spokojnie na przyszły sezon wiec postaram sie miec wiecej hajsu a co za tym idzie lepsze czesci :)
to panowie jaka korba mtb czy bmx ?
co do hamulców to zobacze jak bede z kasa stał bo mam zamiarkupic je pozniej tzn po ramie kołach korbie :)
a z tym czy sie wyrobie w 2500 to niewiem ale wiecie ja to chce złozyc spokojnie na przyszły sezon wiec postaram sie miec wiecej hajsu a co za tym idzie lepsze czesci :)
to panowie jaka korba mtb czy bmx ?
ej a o co wam chodzi z tym skracaniem ramy? to dobre może na hopki ale do streetu niekoniecznie moim zdaniem, ja mam draga i jeszcze długaśny trialowy mostek, to pedalkiki łatwe są jak bułka z masłem (czosnkowym) to samo baniaki i manuale, no chyba że kolega jest sam mini rozmiarów, ale jak się na kumpli bajki przesiadałem z krótką ramą to te same triki były prawie nie do zrobienia. Na początek v-ki są okej, ale jak już będziesz na kole z metrowych murków zeskakiwał to lepiej mieć pewność że ci nie przepuści hampel i wsadzić hs33 z czerwonym klockiem. Ile ja razy sobie dupe i plecki obiłem jak nie maiałem magury.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-
- Kontakt: