Kurwa mać, to jest film Pita i z tego co wiem premiera ma być dla dość wąskiego grona, więc wyjebanie tej informacji na największe forum w Polsce nie jest zbyt dobrym posunięciem do chu*a pana!! Film pewnie będzie gdzieś wrzucony, ale link Pitu poda póżniej...
Ale dhcyc sie nie chwali tylko wam powiedzial kurde kto to montowal wiec co wy chce kur*** od niego?:/ Jezeli bedzie film mozna sciagnac wysle link albo zrobi ktos to za mnie!
Eeeeee GÓRNIK master, "wąskie grono" to jeszcze nie moje grono więc się nie chwale tylko mówie, na ostatniej premierze niebyło z tego co wiem dużo osób, a teraz pewnie cały Wsół będzie ludzmi zawalony :D
Na kiego ***** ty dh gruciu walisz takie wątki na dh-zone, od te go to jest Pitu a nie ty kurwa!!!! JEszcze raz coś takiego to ci normalnie wyjebe w zeby,bo ty to wszedzie musisz burdel robic!!!
Mi sie film nie podobal- wiele bezsensownych scen (glownie w rozdziale lans), tylko niektore elementy z "telegrafu" mi sie podobaly- fajna traska. Oprocz tego niezly zjazd po schodach. Reszta, czyli (okolo 14 minut) nudy... Muza taka sobie (kwestja gustu) i zgranie akci co najwyzej przecietne. Szkoda.
No nic to, wiadomo że niekażdemu się będzie podobał,ale sądze że jeśli byś zobaczył to wszystko w lepszej jakości albo na żywo to byś inaczej mówił, ale to tylko moje zdanie i możesz się z nim niezgadzać.
hmm no zaraz się obejrzy niech no się ściągnie, a jak melodyjki będą nie bardzo to możecie sobie zawsze wyciszyć i puścić radyjko takie: www.ytseradio.com - panowie z zespołu któremu dedykowana jest ta stronka byli w zeszłą środę w arenie w poznaniu - mnóstwo fajnie było nie ma co ;)
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)