spawać koxxa ??

szablowłosy
Kontakt:

spawać koxxa ??

Post autor: szablowłosy »

heja bongo ludzie ! powiedzcie mi ile moze kosztować zespawanie ramki koxx level boss long pod główką?? tzn nie dokładnie pod główką tylkow miejscu gdzie kończy się gusset ten od główki ?? i czy wogóle opłaca sie spawac ?? z góry thx za odpowiedzi pa :*
Zenkowi gratulujemy przyjaciół :*
http://www.pinkbike.com/photo/744757/
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

idz do zakladu gdzie spawaja to ci powiedza....w kazdym miescie moze byc inna cena , nie mowiac ze sa rozni " fachowcy " ale kilka dyszek moze kosztowac , u pana henia moze za flache nawet ;]

jak masz kase na nowa rame to daruj sobie , a jak nie a pekniecie male to pomysl jak jeszcze wzmocnic to miejsce i spr spawac
www.mm-foto.pl
macio
Kontakt:

Post autor: macio »

ludzie spawaja ramy dh, i spawy wytrzymuja. sprobowac mozna pospawac, ale tez warto pilnie pozniej to miejsce i okolice kontrolowac
http://www.dobrerowery.com/ => kupuję i polecam
eschen
Kontakt:

Post autor: eschen »

za spawanie zapalcisz kolo 50-100 zeta i ja bym spawal jaknie wytrzyma pospawalbym jescze raz
Pan_i_Wladca
Kontakt:

Post autor: Pan_i_Wladca »

Mojemu kolesiowi tez jakis czas temu pekla ramka w tym samym miejscu chyba. On zaspawal to pekniecie i wspawal blache miedzy gorna i dolna rure. Efekty sa takie, ze glowka jeszcze nie odpadla a caly czas robi francje i skacze na przednim kolku :] zawsze mozesz tez wyslac ramke do mielca to bedzieszm mial pewnosc ze zrobia ci to fachowo i solidnie
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

mielec fachowo i solidnie coz ja bym polemizowal ;]
www.mm-foto.pl
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

"Mojemu kolesiowi tez jakis czas" hehehe spoko :D:D:D

Spawają a-zony i wszystko gra, zapewne rama nie pęknie w tym samym miejscu ( nie słyszałem o takim przypadku) zawsze pęka w innym miejscu. Lepiej pospawać solidnie, chyba że masz od h*ja kasy i stać cie na nową :-)
tomek_for
Kontakt:

Post autor: tomek_for »

w mielcu na pewno maja doswiadczenie i na pewno dobrze to robia jak ktos powie ze spawal i mu to peklo to mial po prostu pecha a nie zla jakosc spawania, natomiast czy jest sens wysylania ramy do meilca na pewno nie ma, w wiekszoscimiast sa spawalnie, i na pewno mozna sie szybko dowiedziec gdzie ludzie spawali ramy...
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

hiehie widzę że kolega szablowłosy dopadł tę aukcje co ja na ebayu niemieckim: http://cgi.ebay.de/Koxx-XTP-2-2005-Rahm ... dZViewItem
za 60 euro pęknięta ramka warta tysiaka hmm niezły koks :P sam się jeżę na nią.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
ODPOWIEDZ