dm.. dirt street
dm.. dirt street
dajcie fotki rowerkow zlozonych na tej ramce !!! warto to kupic ?? czy lepiej poczekac i dozbierac na cos innego ??
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
-
- Kontakt:
qbek ...ja mam tez dm dirt street...zlozony tylko pod street...polecam..zajefajny...tylko nie bierz koloru hammerite effect bvo ja go mam...hehehepodaj mi meila to ja ci wysle fote mojego bika bo na pinka nie che mis ei zapodawac:P
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
pan_saper71 ja tez chce zlozyc rowerek wylacznie pod street, jak mozesz wyslij mi foty tego rowerku i napisz jak sie sprawuje, jak z trikami i wogole, bylbym wdzieczny gdybys pokazal jakies dokladne fotki haku i jak w tym kolo siedzi bo nie bardzo sie orientuje i nie widzialem z bliska:)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
ogolnie to jest tam baaardzo fajne rozwiazanie bo nawet na pionowe hal=ki mozesz przesowac(bo w komplecie sa 2 rodzaje) jedyny mionus t to z w chakach pionowych nie ma mocowania pod yarcze ale oglonie bdb polecam jak widac na moinm rowerq tylko jeszce kolka zmiane na 24'..
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
BFR- Big Fat Romek
-
- Kontakt:
BigRomekty ziomal a jaka dlugosc tylnego trojkota ci wyszal...bo mi ~418 jakos tak... ciekawy ejstem jak a dlugosc osiagnoles...a i jakie pzrelozenia amsz zastosowane ja mam 32x14...i zabraklo pol ogniwka bym doapasowal dobzre lancuch na na najktutzrym tylnym trojkacie:/
pozdro
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
BigRomek co ty pan ********** ? przeciez pionowy hak jeden ma mocowanie na przerzutke, a drugi na tarcze, przeciez kuzwa chyba wiem co mam zalozone...
ja mam ss 32-18 i przy lancuchu mtb ( dura-ace ) musialem rowno o 3 mm wysunac haki zeby bylo napiete...i chyba i tak za mocno jest, bo mam krzywy blat z przodu w korbie i w pewnym momencie mocniej szarpie.
JEZDZE z tarcza :-)
hak bardzo zmyslnie pomyslany..tylko do konca nie jestem pewien czy te srubki na sprezynkach sie nie upierdola przy jakis glebach ( bo sa bardzo mocno wysuniete przy bardzo krotkim haku )
ja mam ss 32-18 i przy lancuchu mtb ( dura-ace ) musialem rowno o 3 mm wysunac haki zeby bylo napiete...i chyba i tak za mocno jest, bo mam krzywy blat z przodu w korbie i w pewnym momencie mocniej szarpie.
JEZDZE z tarcza :-)
hak bardzo zmyslnie pomyslany..tylko do konca nie jestem pewien czy te srubki na sprezynkach sie nie upierdola przy jakis glebach ( bo sa bardzo mocno wysuniete przy bardzo krotkim haku )
ten koleś pode mną to ***** :D:D
ja tez mam okolo tyle trojkonta bo mialem ten sam problem z lancuchem. co do chakow to poziome napewno nie maja mocowania(co jest takie sobie) a Ty myszek jak masz?? jeden taki jeden taki hak??bo ja chce wstawic tam 24' kolo i tak patrze ze bedzie trzeba kombinowac z hakiami :/ a co do tych srobek to fuckt ze sa sterczace :/ Co radzisz??
SPRZEDAM NAPINACZE DO STREETLEGALA => PRZEJSCIOWKA 14/10
BFR- Big Fat Romek
BFR- Big Fat Romek
na poczatku tak chcialem zeby jeden byl pionowy zalozony ( z mocowaniem na tarcze ) a drugi poziomy
ale to nie hula
kolo sie hujowo ustawia i w ogole
i mam 2 pionowe zalozone..... i co z tego ze sterczy gwint na przerzutke ? niech sobie sterczy...chociaz JUZ jest obdarty z farby :D:D:D od gleb...
a co do srubek..no wlasnie nie wiem... jak sie zjebia to zaczne myslec :D
moze jakies krotkie ?////
wiem tyle
ze pierwsze co zrobilem
to kupilem w metalowym za 50gr 4 kurewsko konkretne sruby na imbus 5 ( z takim lebkiem jak np. te od aodaptera do tarczy) i duze podkladki....bo nie mam zaufania do tych delikatnych fabrycznych..czy to bedzie trzymac haki...poza tym jak chcialem dokrecic tak konkretnie to jedna ukrecilem od nowosci ( a umiem przykrecac srubki zeby klucz sie nie obsuwal........ )
ale to nie hula
kolo sie hujowo ustawia i w ogole
i mam 2 pionowe zalozone..... i co z tego ze sterczy gwint na przerzutke ? niech sobie sterczy...chociaz JUZ jest obdarty z farby :D:D:D od gleb...
a co do srubek..no wlasnie nie wiem... jak sie zjebia to zaczne myslec :D
moze jakies krotkie ?////
wiem tyle
ze pierwsze co zrobilem
to kupilem w metalowym za 50gr 4 kurewsko konkretne sruby na imbus 5 ( z takim lebkiem jak np. te od aodaptera do tarczy) i duze podkladki....bo nie mam zaufania do tych delikatnych fabrycznych..czy to bedzie trzymac haki...poza tym jak chcialem dokrecic tak konkretnie to jedna ukrecilem od nowosci ( a umiem przykrecac srubki zeby klucz sie nie obsuwal........ )
nie wiem bo mam kolka 26' i do tego amora 90mm... i przy takim ustawieniu plaszczyzna tylniego trojkata jest idealnie rownolegla do ziemi( tj. tak jakbys postawil niezmontowana ramke samą na ziemi )...a jak by to wygladalo to sobie samo zobacz :P..., niby ramka jest dla widelcow 80-110....ale nie pamietasm gdzie o tym czytalem.w kazdym razie wydaje mnie sie ze cos wiecej niz 100 byloby niepotrzebne...ale to moja subiektywna ocena po przesiadce z draga 16'....
Michas, skoro juz tu wszedles to po co sie pytasz ? :P
Michas, skoro juz tu wszedles to po co sie pytasz ? :P