Mam zamiar wlozyc do darmoora kolo 24' do tylu jak myslicie czy bedzie to pasowac i czy bedzie lepiej sie jezdzic moj kumpel ma tak w agangu i wyrywa sie go super
Do prawie wszystkiego wstadzisz koło 24'... Zalezy jaki bedzie kat po włozeniu kolka i jaki masz amorek :p czy wytrzyma zły kat (jesli powstanie :P) ale chyba powinno byc dobrze ;) a tak pozatym to nieweim bo niewidziałem jeszcze darmoora z 24' jak bedziesz miał to zapodaj kilka fotek ;)
pozdro.
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
amor mam gile 89mm :((( ale wymienie na wiosne na DJ mysle ze nie bedzie za duzy kat a kolo bedzie na Double Tracku i wloze najszersza opone jak sie da moze wie ktos jaka tam wejdzie
kiedys do dartmoora wlozylem 3.0 na 26 i bylo z kazdej strony 2mm luzu do 3.0 24' powinno sie zmiescic ale nie pamientam co to za opona moze jakas numeracja byla zawyzona albo opona zle zrobiona.
AirKoniaKmam draga z 24 z tyłu 26 z przodu i jeździłem na gili własnie i było naprawdę fajnie, łatwo sie wyrywa, teraz mam narazie marzocchi all mountain 130mm i tesh jest zajebiście:D http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=622997 tu fota, i perzejrzyj katalog wcześniej jest z gillą.
a do draga 14' jak by wrzucic 24' na tył i 26' na przód? mam widelec o skoku 80mm i jeżdżę głównie street.
wyzej był pokazany link do draga 16' a jak to bedzie w 14-stce??
a co to za rownixca ? drag 14 od 15 rozni sie wysokoscia gornej rury a nie jak niektorzy mowia dlugoscia tylnego trojkata i katem glowki :| pojechalo chyba niektorych ktorzy tak mowia i to zdrowo :| ja teraz powarznie juz mysle nad kolem 24" na tyl :) do dartmoora :) z przodu 26 zostawic i luzik :)
ja mam aktualnie 2x26" i dj 150mm wiec przy 130mm i z tylu kolem 24" bedzie tak jak z dj 150mm :) tak mysle bynajmniej :P a i tak kiedys sie doczekam fula wiec nie bedzie mi to wtedy robic roznicy chyba ze kat glowki bede miec 66* :/