Da Bomb Jump Fork vS. Amortyzator

CesasH21
Kontakt:

Da Bomb Jump Fork vS. Amortyzator

Post autor: CesasH21 »

jakie plusy jakie minusy sztywniaka ...

prosil bym o wypowiedzi osob ktore albo przesiadly sie z amora na sztywniaka ... albo ze sztywaniaka na amora ...

Pozdro !
:] Bike4EvEr !
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

Zależy w czym jeździsz. Ja śmigam w dircie i streecie i uważam że sztywniaki są najlepsze;]
www.dirt71.prv.pl
CesasH21
Kontakt:

Post autor: CesasH21 »

głownie street :] jebnol mi duro i zeby nie miec przerwy chce wziasc sztywniaka ... a na wiaosne ... hmmmmmmmm :D

no ale dlaczego jest on wedle ciebie lepszy ? :D
:] Bike4EvEr !
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

Tak więc radze Ci sztywniaka. Sam się przesiadłem na amorka bo sztywniaka jednego wygiełem(od aganga) ale teraz znów szukam jakiegoś sztywniaka bo połamałem amorka...:P Dużo lepiej jeździ mi się na sztywnym widelcu. I co najwazniejsze- dużo techniki daje jazda na sztywno;)...
www.dirt71.prv.pl
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

ja miałem ze 3 rst-ki wszystkie rozwaliłem teraz jeżdze na sztywniaku i jest o niebo lepeij nic sie nie psuje i nic nie musze smarować moim zdaniem jak masz kupwac jakiegoś rst-ka za 300zł to lepeij sztywniaka a jak coś lepszego typu dj itp to lepiej amor
gUtEk
Kontakt:

Post autor: gUtEk »

minusem dla mnie najwiekszym jest to ze bolą strasznie na sztywniaku nadgarski. po jakims czasie przestają albo bola dalej... na amorze tego nie masz. na sztywnym widelcu gorzej sie lata z mega dropów.jakbys se chciał na zjazdy wybrac tez gorzej. ale ogólnie jeżeli śmigasz ti street to na sztywnym bedzie tak bardziej streetowo, i taniej.
zmiany sie opłacają
Maarcin
Kontakt:

Post autor: Maarcin »

jak masz dylemat to kup sobie amorka z blokada skoku:P a tak naprawde to lepszy sztywniak
Justin
Kontakt:

Post autor: Justin »

sztywniak np trek ... konkretna sprawa naprawde na streecie jak juz mocniej katujesz, troche wazysz to amor no moze nie wytrzymac (jak w moim przypadku i paru kumpli) no i sztywniak ... da sie przyzwyczaic napewno lepiej z amorem ale jak juz kupisz to kup cos mocnego naprawde...
ale ogolnie sztywniak fajna sprawa
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

ja smigalem na amorze a teraz zaczynam na Da Bombie, jak pojezdze to Ci powiem :)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Durf
Kontakt:

Post autor: Durf »

bierz sztywniaka, tez sie własnie zastanawiam czy nie przesiąść sie na sztywniaka, zeby sobie troche technike poprawic, a pozniej dalej amor.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
ODPOWIEDZ