ja mam taki komplet 525 juz jakies 2 lata i zadnych problemow z nim nie mam nie zapowietrzaja sie hamuja zajebiscie modulacja tez dobra teraz sa w dobrej cenie kiedys kosztowaly ponad 400 zeta za jedna sztuke
powtarzam... szukac trzeba, a sie znajdzie. czasami oplaca sie troszke poczekac. podobnie ma sie sprawa ze sklepami rowerowymi - czasami ktos cos zamowi i zrezygnuje... mozna taka czesc kupic pozniej duzo taniej ,szczegolnie gdy sezon sie konczy a sklep jest dwuprofilowy (np lato-rower, zima-narty).
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
idolek jak chcesz moge ci sprzedac hayesa na tyl za 200zl
odpowietrzonego koszt napelnienia jakiej 40 zl max jak cos to wal na gg w dobrym stanie sdostalem tego hayesa tanio nowego wiec moge ci go tak tanio spredac
gg 4513876
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
shimano jak shimano super chamuje :) ja kupiłem hayesa hfx 9 hd 2004 rocznik jeszcze nie ditartego z zestawem do odpowietrzania z olejem za 150 zł cały takjakby gotwy do jazdy i musiałem kupic uzzczelke ktora kosztowała 59 zł . I hamulec wyniusł mnie 209 zł :) za 209 zł chodza black boxy :) MECHANIKI
a tak serio to tez potrzebuje hampla i myśłe że shimano jest najlepsza opcją...jezeli są dobrze wyregulowane...to hamują wyśmienicie wiec nie pierdolcie że są złe...:)
Ma ktoś coś do blackboxa ? :D sam mam na tyle, 1 palcem prawie bez wysiłku blokuje koło .. (sidząc na siodełku) jest kurwsko mocny dociera się momentalnie. u mnie jest już 3 miesiąc jeżdżę codniennie klocki jak nowe a hamuje tylko tyłem