Porady dla osób zaczynających skoki
Porady dla osób zaczynających skoki
Bardzo prosze o rozne rady do skakania na rowerze, jestem w tym zupelnie zielony PROSZE O POMOC ! moje gg to:6321394 !
prosze o kontakt bo bardzo zalezy mi na tych informacjach
z góry dziękuje
bodobas
prosze o kontakt bo bardzo zalezy mi na tych informacjach
z góry dziękuje
bodobas
pozdro dal wszystkich skaczacych!! :D
a o jakie skakanie ci chodzi ?? dirt street trial dual 4cross?? bo tu jest kilka opcji, a roznice sa spore... napewno jak zaczynasz to zakup sobie ochraniacze jakies, golenie i kask to podstawa (kasku sam nie mam bo nie mam kaski :D)napisz co wiecej to bedzie mozna ci pomoc =]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmmm... nie znam nawy tego typu skakania, ale lubie poprostu wyskakiwac takich usypów z piasku. Czy trzeba tez wtedy stać czy siedzieć na rowerze?
i rozumiem ze przy wyskoku trzeba troche podciagnac kierownice do gory?
pare osob mnie pytalo jaki DOPIERO BĘDE MIAŁ SPRZĘT, ano chce sobie kupic rower wheelera - "buddy 04". wiem ze to nie jest cudenko, ale jedyny z dobrych w przystepnej cenie!
thx za rady i czekam na nastepne!! :)
i rozumiem ze przy wyskoku trzeba troche podciagnac kierownice do gory?
pare osob mnie pytalo jaki DOPIERO BĘDE MIAŁ SPRZĘT, ano chce sobie kupic rower wheelera - "buddy 04". wiem ze to nie jest cudenko, ale jedyny z dobrych w przystepnej cenie!
thx za rady i czekam na nastepne!! :)
pozdro dal wszystkich skaczacych!! :D
co do roweru
http://www.kross.pl/pl/sign/
i wejdź na signa ds ( na dole strony )
rower naprawde tani i na podzespołach zbliżonych do np. kony shred
będą dostępne koło lutego 2006, : )
http://www.kross.pl/pl/sign/
i wejdź na signa ds ( na dole strony )
rower naprawde tani i na podzespołach zbliżonych do np. kony shred
będą dostępne koło lutego 2006, : )
no z tego co piszesz to chyba chodzi ci o dirt. tutaj bardzo wazna jest technika, ale i tak jak dopiero zaczynasz to pewnie 2x zmienisz zdanie co do stylu jazdy, sprobuj wszystkiego i zobaczysz co najlepiej ci wychodzi i sprawia przyjemnosc. jak opanujesz juz dosc dobrze sam lot, to mozesz zaczac probowac jakis skret kierownica (tak jak x-up tylko wiadomo ze od razu nie zrobisz), table top, no hand, no hander(troche trudniejsze), no foot, no footer. trikow jest naprawde duzo poszukaj na forum...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
TANIO!
-
- Kontakt:
MaxPower1994 "ląduj na przednim kole"
dawidek13-14 "lol< tak na przod i wysoko daj siodełko!!"
h*je po co sie odzywacie, co?
na poczatek moja rada bedzie nie sugerowanie sie opiniami takich palantow, w dodatku w wieku 11-13 lat. nie zaczynaj od razu od trudnych rzeczy. nei popisuj sei przed kolegami. nei jezdzij dla szpanu tylko dla przyjemnosci i zabawy.
na poczatek moja rada bedzie nie sugerowanie sie opiniami takich palantow, w dodatku w wieku 11-13 lat. nie zaczynaj od razu od trudnych rzeczy. nei popisuj sei przed kolegami. nei jezdzij dla szpanu tylko dla przyjemnosci i zabawy.
strah pisze:MaxPower1994 "ląduj na przednim kole"
A ja przećwiczyłem wszystkie wyżej wymienione opcje ... z naprawdę wysoko ustawionym siodłem! Bolało! Ale nie żałuje, przynajmniej się czegoś nauczyłem i dowiedziałem się, po co się opuszcza siodła.
Masz racje, mówiąc, żeby nie zaczynać od razu od trudnych rzeczy.
Najpierw trzeba być pewnym swoich umiejętności i dostosować przeszkody do własnego skill'a.
No, ale trzeba próbować nowych i trudnych rzeczy, żeby się rozwijać.
PS. Nie mam 11-13lat!
-
- Kontakt: