ALLEGRO - dziwna sprawa
-
- Kontakt:
eeeee moim zdaniem to powinienes to olac, napisac, ze amortyzator zostal uszkodzony badz cos w tym stylu i tyle, to Cie zobowiazuje do tego zebys go nie sprzedawal:)
kolo Ci wystawi negatywa i tyle, a jak bedzie dalej sie pultal ze nie sprzedales mu(bo ma racje) to mowisz, ze amorek zostal uszkodzony i nie bedziesz przeciez takiego sprzedawal a on za te strasznie moze miec wtedy dobrze przechlapane:)
pomysl troszke i teraz to dobrze zalatw :)
kolo Ci wystawi negatywa i tyle, a jak bedzie dalej sie pultal ze nie sprzedales mu(bo ma racje) to mowisz, ze amorek zostal uszkodzony i nie bedziesz przeciez takiego sprzedawal a on za te strasznie moze miec wtedy dobrze przechlapane:)
pomysl troszke i teraz to dobrze zalatw :)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- moderator
- Kontakt:
no wlasnie nie ogladalem poranku kojota :(...ale nadrobie;)
a swoja droga to ja bardzo agresywny czlowiek jestem wiec za takie odzywki juz bym sie dowiadywal gdzie koles mieszka jesli mieszkal by w tym samym miescie ;)
no ale mam nadzieje ze zalatwisz to jakos normalnie bez wychodzenia z domu i bez udzialu bydla z allegro...
a swoja droga to ja bardzo agresywny czlowiek jestem wiec za takie odzywki juz bym sie dowiadywal gdzie koles mieszka jesli mieszkal by w tym samym miescie ;)
no ale mam nadzieje ze zalatwisz to jakos normalnie bez wychodzenia z domu i bez udzialu bydla z allegro...
szczerze pisząc też mi sie wydaje ze typ chciał mi zrobić stresa [ale nie udało mu sie :D] a Forest guma ma racje bo kolo ewidentnie chciał wymusić na mnie sprzedaż sztućca za pół ceny. A Górnik Master nie pisz mi tu o pogrubianiu i znacznikach <b> bo jak widać napisałem to na czerwono po pierwsze wiec sie odznacza a po drugie nawet jesli bym tego nie podkreślił to i tak kolo nie ma racji bo czyta sie wszystko i uważnie przed licytacją:)
PS.forest guma i quake macie wirtualnego browarka ode mnie bo dobrze gadacie ;)
PS.forest guma i quake macie wirtualnego browarka ode mnie bo dobrze gadacie ;)
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
z jednej strony to masz doline, bo zakonczenie aukcji internetowej jest jak faktura z Twoim podpisem... Teraz musisz mu tego amora sprzedac za 500zl i to by bylo nawet lepsze rozwiazanie, bo jak sie zaczniecie w sadzie klocic to sie to moze skonczyc jeszcze gorzej....
ale z drugiej strony widze, ze ten leb jest kretynem i sam sobie psuje interes.... szkoda slow...
pozdro
ale z drugiej strony widze, ze ten leb jest kretynem i sam sobie psuje interes.... szkoda slow...
pozdro
luk4szm
-
- Kontakt:
Jesli chodzi o te 500zl ktore zostalo zalicytowane no to sprawa jest ze tak powiem do du.py. Ale tak jak ktos tam wczesniej napisal mowisz gosciowi ze; "o kur.wa sory ale zobaczylem ze amorek ma peknieta podkowe" w co oczywiscie koles nie uwierzy ale to nic wazne zebys mial dowod ze go o tym poinformowales. Najlepiej napisz maila. I nie pisz wiecej ze masz na niego haka bo jak sie sam domysli to sie bardziej bedzie bał działac sila. Uwazaj na siebie i spoko bo ja mialem mase roznych dziwnych i beznadziejnych sytuacji zwiazanych z allegro i zyje;)
Ride the lightning
nie ma co kombinowac, zrob tak jak pisalem i ktos tu potwierdzil, chodzi o to, zebys napisal, ze cos tam jest zepsutego, a przeciez zepsutego czy uszkodzonego sprzetu nie sprzedaz, jestes porzadnym allegrowicze<lol> w kazdym badz razie chodzi o to, zebys mial dowod na to ze poinformowales go o tym, w razie czego, jakby on sie upieral przy tym, ze on chce wziasc nawet uszkodzony to powiesz, ze sumienie i etyka nie pozwalaly Ci na to :)
proste <cfaniak>
proste <cfaniak>
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Coz wina jest tylko twoja , bo jakbys dal minimalna nie bylo by calej sytuacji... a to ze ludzie sa pojebani to druga sprawa.
Juz taki jeden jak ty chcial mnie w konia z obrecza zrobic ale ulegl i sprzedal mi za tyle za ile byla licytacja.
Lamiesz regulamin aukcji , poza tym nie na tym polega allegro i sam sobie klopoty sciagasz pamietaj ze kazda sprzedaz na allegro jest obowiazujaca ! jak koles by poszedl dla przykladu do sadu ( nie oplacalne ale nei o to chodzi ) musial bys mu sprzedac za tyle za ile wylicytowal i koniec kropka.
Juz taki jeden jak ty chcial mnie w konia z obrecza zrobic ale ulegl i sprzedal mi za tyle za ile byla licytacja.
Lamiesz regulamin aukcji , poza tym nie na tym polega allegro i sam sobie klopoty sciagasz pamietaj ze kazda sprzedaz na allegro jest obowiazujaca ! jak koles by poszedl dla przykladu do sadu ( nie oplacalne ale nei o to chodzi ) musial bys mu sprzedac za tyle za ile wylicytowal i koniec kropka.
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
1) chcesz sprzedac amor za 900zl, ustawiasz cene minimalna na 900zl
2) skoro nie chcesz sprzedawac taniej i nie chcesz placic za cene minimalna to rozpoczynasz licytacje od 900zl.
3) handel na allegro to prawna umowa kupna/sprzedazy wiec jestes zobowiazany mu to sprzedac za tyle, za ile wylicytowal. innymi slowami, moze cie zaskarzyc do sadu i przegrasz.
4) trzeba bylo tego wacka zablokowac za wczasu, zeby sie nie nakrecil za bardzo, albo nakrecic go do tego stopnia zeby sam sobie wpierdolil ze zlosci na ciebie.
5) nie boj sie, raczej tego czlowieka na oczy nie zobaczysz, kto jest tak glupi zeby sie z zimalami wybierac po widelec... no i to stwierdzenie ze "stodiuje' tez troche o nim mowi :]
6) zglos sprawe na allegro, napisz dokladnie jak bylo (lacznie ze swoim bledem!), i ze masz dowody na to ze ten allegrowicz ci grozil w dany sposob.
no i jesli ci sie chce, to idz na policje. moze to glupie i bezsensowne, ale niech ma za swoje glupek :]
2) skoro nie chcesz sprzedawac taniej i nie chcesz placic za cene minimalna to rozpoczynasz licytacje od 900zl.
3) handel na allegro to prawna umowa kupna/sprzedazy wiec jestes zobowiazany mu to sprzedac za tyle, za ile wylicytowal. innymi slowami, moze cie zaskarzyc do sadu i przegrasz.
4) trzeba bylo tego wacka zablokowac za wczasu, zeby sie nie nakrecil za bardzo, albo nakrecic go do tego stopnia zeby sam sobie wpierdolil ze zlosci na ciebie.
5) nie boj sie, raczej tego czlowieka na oczy nie zobaczysz, kto jest tak glupi zeby sie z zimalami wybierac po widelec... no i to stwierdzenie ze "stodiuje' tez troche o nim mowi :]
6) zglos sprawe na allegro, napisz dokladnie jak bylo (lacznie ze swoim bledem!), i ze masz dowody na to ze ten allegrowicz ci grozil w dany sposob.
no i jesli ci sie chce, to idz na policje. moze to glupie i bezsensowne, ale niech ma za swoje glupek :]
www.trialshop.pl