filmik zajebisty, czekam na full wersion:D i muza mi przypasiła tak akurat dla mnie:D i napis na końcu wymiata normalnie sobie przypomniałem dzieciństwo:D:D:D:D:D
-Przemooo- dokładnie 1125 ich perkusista mieszkął u mojego kumpla, ale miałem zdwiwko jak do niego wlazłem a tam on i ich muza na maxa:D:D dobra muza w pięte:D:D:D:D a filmik jeszcze raz sobie pochwale, a co:D
ladnie ladnie :D
a i sie zapytam bo zawsze mnie ciekawilo .. jak sie nie ma hampelkow to jak sie hamuje ?? o ile sie wolno jedzie to mozna zeskoczyc i zatrzymac rower ale jak sie jedzie szybciej ??? czy moze nie jezdzi sie szybciej :D
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
dziulo88 kumpel jezdzil breakeless i robił tak zwanego butbrejka :D znaczy się zapierał stopę o widelec i naciskał na oponę. działało nawet bardzo dobrze, ale oponka się ździera
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
KOXX pisze:dziulo88 kumpel jezdzil breakeless i robił tak zwanego butbrejka :D znaczy się zapierał stopę o widelec i naciskał na oponę. działało nawet bardzo dobrze, ale oponka się ździera
hehe wiadomo sie jeździło to po prostu noga w tylne kolo i po sprawie, a jak w widelecto mozna nawet endo robić(umiałem to kiedyś bez przedniego:D) a ściera sie i oponka i podeszwa:D ale wyrabiasz technikę jazdy bez hampi, a jak jedziesz tyłem na fakie to po prostu hamujesz pedłami:D to tyla, pozdr.
bardzo fajny filmik :) i nawet widze ze rower troche podobny go mojego, bo rama też pomarańczowa, i bez hamulców tak jak ja aktualnie, bo sie 2 popsuły :]
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
ogolnie to jak nie musisz jechac szybko to nie jedziesz a jak musisz to znaczy ze miejsce jest do tego przystosowane i hamowac nie trzeba :) montaz do niczego bo to ja montowalem a nie jestem uzdolniony w zaden sposob :) a muzyke taka wybralem bo mi sie podoba :P
nie wiem co widzicie w tym filmiku nadzwyczajnego no ale skoro wam sie podoba to spox:)ja w nim widze jeden mankament MONOTONIA 180 i barspin i nic wiecej:|:|:|i odrazu filmik ....
zkrytykowalem teraz mnie ktos zkrytykuje:)tylko czekam
Majsturbator a ty masz jakis filmik? moze nam chciaz jakies foto pokazesz co potrafisz. -Przemooo- jasne podobal sie kawalek, chciales w dupe waldemarowi wejsc i tyle:P