WAŻNE!! Najbliższy krakowa tor 4x!!
-
- Kontakt:
WAŻNE!! Najbliższy krakowa tor 4x!!
Witam mam ważne pytanie: jest gdzies w dalekich okolicah krakowa- Do 1.5 h jazdy samochodem- tor 4x?? nie mam zamiaru do wawy na kazoore jezdzic na jeden dzien:):) JAK KTOS WIE COKOLWIEK- POMÓŻCIE!!!!
z Krakowa do Rybnika w super szybkim samochodzie da sie dojechac w godzine bo to 125km, pociągiem osobowym zajmuje to już 3.5 godziny, ale za 10pln (bilet ulgowy) plus rower chyba 4.5 w tej chwili - zmieniły się przepisy apropo przewozu rowerów pociagiem, wracając do samochodów to 2 godziny są osiagalne bez specjalnego pośpiechu... zapraszamy
pozdrawiam
pozdrawiam
http://www.chr.Rybnik.pl
wyglada na to ze w koncu polska zaczyna cos robic z grawitacyjnym kolarstwem, jezeli to legelne tory... tylko szkoda ze jest tylko super liga...
(i tak dzieki bogu ze cos jest!)
A moze ona w tym roku podzieli sie na osobna lige dh i 4x bylo by super!
wtedy mozan by wzac wiecej torow wykorzystac w 4x(a nie tylko z N kraju), tylko wten sposob dh chyba straci bo w tym cieko, jezeli chodzi o trasy - przynajmniej z tego co sie orientuje....
ponawiam pytanie: sa jakies plany tego toru, jakies info...gdzies?
pozdro
(i tak dzieki bogu ze cos jest!)
A moze ona w tym roku podzieli sie na osobna lige dh i 4x bylo by super!
wtedy mozan by wzac wiecej torow wykorzystac w 4x(a nie tylko z N kraju), tylko wten sposob dh chyba straci bo w tym cieko, jezeli chodzi o trasy - przynajmniej z tego co sie orientuje....
ponawiam pytanie: sa jakies plany tego toru, jakies info...gdzies?
pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
-
- Kontakt:
Świetnie! Nawet nie wiedziałem- a mieszkam na Klinach Borkowskich. 10 minut do Skawiny. Poza tym, jak masz coś związanego z jego budową- to może jakiś mały odcinek na końcu dla początkujących;-).mongol dh pisze:autem bladzac w rybniku mozna dojechac w godzine - w tyle ja dojechalem jadac normalna predkoscia, w skawinie bedzie profesjonalny tor do 4x ale dopiero na przyszly sezon a jak wiadomo skawina jest bliziutko, tylko tor bedzie bardzo trudny!! trudniejszy od rybnika