Jest ktoś z was z Zielonej Góry?(woj lubuskie) ?:> W tę sobotę wybieram sie tam z kumplem i kuzynem i chcemy pojeździć troche po mieście no i na jakieś hopki byśmy się wybrali tylko nie wiemy gdzie i czy są wogle jakieś . . .? Czekam na info
Pzdr.
ja jestem z Kostrzyna... troche daleko od zielonej ale tez lubuskie... moze niedlugo bedziemy mieli nawet niezly dirt dzisiaj zanieslismy petycje i moze nasze biedne wojewodztwo lubuskie wzbogaci sie o jedna fajna miejscowke :D sorry za off topic :D a co do zielonej to nie wiem nie jezdzilem tam...
Ja jestem z Żagania:P z tego co wiem to w Zielonej większość to BMX, ale znajdzie się kilka osóbna mtb, a jak się nie znajdzie to wbijać do Żagania albo Żar- tam to troche ludzi jeździ:Ddsfgd;hsfn;j w sumie to w Żaganiu może z 10 max:P, w Żarach więcej:P
SidieN Ja z tobą na gg nierozmawiałem poniewarz niemam ( niezainstalowałem) mam tylko numer stary gg. I niemów że ja pierdole bo to wkurwia jezeli niema to uzasadnienia.A jak chcesz się ustawiźć to na meila f55@wp.pl
SidieN To napewno niebylem ja bo niewidze celu jechania kogoś za nic. Rozumiem że w tą sobote przyjezdasz do zielonej. Jezeli tak to sie jakos ustawimy i pokarze ci miejscówy.
Pozdr.